micro

Páginas: 2 (326 palabras) Publicado: 17 de marzo de 2013
La contaminació amb helicobacter pylory segons investigacions per mejar o aigua que no estan en bones condicions, encara que no és del tot clar, per tant caldria utilitzar un laboratoride nivell 4 ja que no es sap ben bé com es pot transmetre i és patògen per l’èsser humà.
El laboratori hauria de presentar les instal·lacions que presentaria un laboratori de cultius:sala de nateja i preparació de materials, zona d’equips no estèrils, control diferencial de pressions, vestuari reclosa i un accés restringit.
Les pressions a les zones on es treballa ambel microorganisme haurian de evitar que sortis així que hauria de ser menor dins que fora.
Seria un disseny còmode i fàcil de natejar amb les cantonades rodones, superficies resistents iimpermeables, mobiliari robust, rentamans,controls d’obertura i autoclau de doble porta.
Respecte l’equipament tindria cabines de fluxe laminar de seguretat biologica o vertical queprotegeixi la persona ja que és un microorganisme patògen, també hi hauria un incubador de CO2, intruments òptics(diferents tipus de microoscopis), neveres, congeladors i estúfes, equip depurificació d’aigua, autoclau, pipetejadors, rentamans, balança, pHmetre, centrífugues…
És un risc BSL2
Per treballar amb l’èbola s’haurà d’utilitzar un laboratori de seguretat tipus 4 ja queté un risc BSL4 amb una cabina de seguretat biologica o cabina d’ambient estanc que protgeixi totalment la persona, la mostra i l’ambient. La pressió igual
La peste negre és del tipusBSL3 en teoria no s’escampa per l’aire sinó per un fluid ingerid així que faria servir un laboratori de tipus 3 i amb una cabina de flux laminar vertical per protegir la persona a part de lamosta. La pressió no cal que sigui menor dins ja que l’organisme no es propaga per l’aire i per tant millor que sigués al revés de manera que esteritilizi en comptes de protegir.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Micro
  • Micro
  • Micro
  • Micro
  • Micro
  • micro
  • micro
  • Micro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS