Microciclo

Páginas: 2 (284 palabras) Publicado: 27 de enero de 2014
Microcicle

El meu microcicle I bàsic consistirà en la primera setmana de preparació d’un tenista. En aquest microcicle el que es pretén es preparar l’esportista, durantaquest microcicle es treballa a un nivell de volum més alt que la intensitat.
Entrenarem quatre dies, deixant dimecres de descans.
En aquesta setmana treballarem la ResistènciaAeròbica que consisteix en un volum de 20 minuts a gairebé 2 hores i Força amb una carrega mitjana .
La primera sessió serà dilluns. En aquesta sessió el que farem serà corre 30minuts a una intensitat del 40-60% del màxim, al acabar tindrem que agafar pulsacions i farem un descans de 2 minuts. Desprès farem treball físic durant 10minuts(abdominals,flexions, “sentadillas”...). Al acabar tornarem a córrer 30 minuts i acabarem la sessió.
La segona sessió serà dimarts. En aquesta sessió primer correrem 30 minuts a una intensitatdel 40-60% al acabar agafarem pulsacions. Desprès anirem al gimnàs i treballarem els músculs pectorals, bíceps,tríceps i quàdriceps.
Dimecres dia de descans.
La tercerasessió serà dijous. En aquesta sessió correrem 30 minuts a una intensitat del 40-60%, al acabar agafarem pulsacions i farem un descans de 5 minuts. Seguidament anirem al gimnàs i ensmuntarem en la bicicleta estàtica durant 30 minuts.
La quarta sessió serà divendres. En aquesta sessió correrem 30 minuts a una intensitat del 40-60% i al acabar agafarempulsacions, farem un descans de 5 minuts i seguidament farem treball físic com la primera sessió. Al acabar anirem al gimnàs i treballarem pectorals,bíceps,tríceps i quàdriceps durant30 minuts, d’aquesta forma aconseguirem una resistència muscular i una resistencia bona per estar preparats pel següent macrocicle on el volum serà més alt.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Microciclo
  • Microciclos
  • Microciclo
  • Microciclos
  • Microciclos
  • Microciclo Portero
  • Microciclo tennis
  • Microciclos tafad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS