Microeconomia

Páginas: 2 (412 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2011
Introducció – 3
1r any
Compte de pèrdues i guanys – 4
E.F.E. – 5
Balanç de situació – 6
2n any
Compte de pèrdues i guanys – 7
E.F.E. – 8
Balanç de situació – 9
Annexos – 10
Anàlisi -13INTRODUCCIÓ
Nom de l’empresa: SpoGim
Vam optar per obrir un gimnàs a Tona, un poble d’Osona, per captar clients de la comarca. La nostra empresa s’anomena SpoGim (vam decidir combinar els mots ‘esport’i ‘gimnàs’) i ens vam repartir els llocs de treball tal i com indiquem a l’inici d’aquesta plana.
El gimnàs està destinat a un públic divers: tant particulars com empreses poden accedir a lesnostres instal·lacions. Volem crear un ambient familiar on tant et pots posar en forma com passar una bona estona entre amics o companys de feina.
El local comprat té 1200m2 i 3 plantes, per tant, disposade 400m2 per planta. Està situat a un polígon industrial. La primera planta conté la zona de secretaria amb botiga de material esportiu per necessitats de clients, la zona de la piscina(10x20m) i 2jacuzzis, que afegirem al segon any, que connecta amb els vestuaris. Hi haurà dos vestuaris: un per homes i l’altre per dones; tindran dutxes comunitaries, lavabos i taquilles gratuïtes.
A la segonaplanta s’hi podrà accedir tant amb ascensor com per les escales. Allà hi serà una sala de massatges, 4 classes de parquet, 4 pistes d’squash i un bar/restaurant.
Finalment, a la tercera planta s’hitroba la sala de màquines (250m2), els despatxos de la gerent i la directora financera, una sala pel personal i un magatzem.
El pavellò és de 600m2 de única planta. El pavellò obtingut en segon anytindra una pista que es pot dividir en tres zones per practicar diferents activitats esportives.
El terreny del costat, comprat el segon any de 400 m2 , hi coloquem dues pistes de tennis.
El gimnàsoferirà diferents preus mensuals pels ‘socis’ segons l’horari d’accès i un descompte per les empreses. També hi haurà l’opció d’accedir-hi un dia aïllat pels que no són ‘socis’. El servei de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Microeconomia
  • Microeconomia
  • Microeconomia
  • Microeconomia
  • Microeconomia
  • Microeconomia
  • Microeconomia
  • La Microeconomia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS