Micus

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2015
Dir quin tipus d’aprenentatge/aprenentatges, segons la teoria de l’Aprenentatge social, fan els “micus” del power point.


Inicialment, utilitzen un tipus d’aprenentatgede condicionament operant ja que, quan els micus volien pujar a buscar els plàtans el fet que un raig d’aigua els ruixés (càstig) feia que aprenguessin que no podienpujar. D’aquesta manera s’adonaven, que no havien d’intentar-ho ja que les conseqüències no eren bones.
El segon aprenentatge que es dóna és l’aprenentatge per observació, uncop els micus van apendre que si pujaven queia aigua cap pujava, hi introdueixen micus nous i intenten pujar també. Els coneixedors de la conseqüència(raig d’aigua)l’apallisen, i van substituint micus nous que no saben el perquè però peguen al nou que vol pujar, ja que ho han vist fer als altres, els micus acaben adoptant la costum derespondre agressivament, i agradeixen al micu que intenta pujar les escales, ja fos amb la finalitat d’agafar un plàtan o no.
Tot i així, sabien que si algun d’ells les pujava,el procés que havien de seguir, era el d’agredir-lo.
Veient que aquella resposta agressiva era constant, van optar per deixar d’intentar-ho,  tot i no saber exactamentel perquè no podien pujar-hi. És a dir, únicament observant la conducta dels altres, van saber que allò no s’havia de fer, emmagatzemaven aquells fets dins la seva memòriai per por a ser atacats, evitaven dur a terme la mateixa acció que els altres. Finalment tot això, va acabar comportant unes conseqüències, que per part del seu entorn,els feien reforçar la seva conducta i part del seu entorn li recrimina que aquesta conducta no es la més apropiada si no vol sortir escaldat.
















Eva Moreno
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS