Miembro del foro

Páginas: 2 (368 palabras) Publicado: 8 de febrero de 2015
ACTE PRIMER:
ESCENA 1ª:
En la primera escena un grup de corsarisestan recollint i netejant les armes que van utilitzar per abordar el vaixell de Blanca. Osman, explica que necessita dinerspercasar-se amb la seva estimada i Saïd, el capità, li dona un anell per que aconsegueixi diners. Més tard Saïd s'enfada amb Hassen perque l'ha curat malament, i crida a Blanca perque el curi ella, jaqueIsmul, el corsari que curava els ferits acaba mort en l'abordatge.
ESCENA 2ª:
Blanca acudeix al camarot de Saïd amb Carles per curar-lo. Saïd veu que Blanca i el seu pare resten enmanillats ilidemana explicacions a Hassen, el qual li diu que Malek no li va permetre deslligar-los.
ESCENA 3ª:
Carles renega dels moros i Saïd li pregunta el nom a Blanca, ella respon i el seu pare li diu quenoparli més amb ell. Quan Saïd escolta el nom de Blanca es sorprén, ja que la seva mare també es deia Blanca.
ESCENA 4ª:
Saïd escarmenta a Malek per haver donat ordres sense el seu consentiment,iencara que esta ferit decideix anar a la coberta per parlar als seus corsaris i que vegin que el seu arraix està bé.
ESCENA 5ª:
En aquesta escena Blanca i Carles discuteixen sobre la mort, iBlancacomença a pensar en el suicidi però el seu pare li diu que és un pecat i que si ho fa anirà al infern.
ESCENA 6ª:
Hassen apaga una teia i li pregunta a Osman per al seu patró.
ESCENA 7ª:
Saïdlidemana a Hassen que porti a Ferran al seu camarot, mentre aquests esperen a Saïd, Ferran i Hassen discuteixen, ja que Ferran diu que els penjaria a tots i Hassen el vol pegar.
ESCENA 8ª:Ferranrefleciona i determina que Hassen és el gos de Saïd, li vol preguntar com esta la seva cosina i el seu tiet però Hassen s'ha anat enfurismat.

ESCENA 9ª:
Blanca sent a Ferran i va a parlar amb ell,iFerran, pensant que és l'última vegada que es veuren li declara l'amor que sent per ella desde ben petit. Blanca no s'ho pren gens bé ja que per a ella es un pecat nomès de mirar als homes....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Miembros
  • miembros
  • Miembros
  • Miembros
  • Miembros
  • Miembros
  • Miembro
  • For me

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS