Million Dollar Baby Preguntas

Páginas: 3 (505 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2012
1.resum pelicula

Frankie era un home que entrenava a boxejadors i a més tenia un gimnàs especialitzat. Contava amb l'ajuda d'Escrap, un antic boxejador que va quedar cec d'un ull a causa d'uncombat. Tot anava be, fins que Maggie, una somniadora del boxeig demana a Frankie que sigui el seu entrenador personal i que li ensenyi tot el que sap. Frankie accepta encara que adverteix a Maggie sobreels conductes de risc que aixo comporta , ella li diu que si passa algun incident, ell no s'ocupara d'ella. Maggie comença a boxejar i triomfa amb l'ajuda del seu entrenador. El dia que Frankieaccepta un dels combats més importants, la contrincant de Maggie quan finalitza el combat li pega un cop de puny i Maggie perd l'equilibri caient sobre un tamboret, sufrint una important lesió a la medul·laespinal, aixo fa que ella quedi paralitica, en un estat totalment de dependència, (grau III), malauradament quedara enllitada tota la seva vida. Ella no pot portar a terme cap activitat de la vidadiària, necessita un suport totalment compensatori. Frankiees la única persona que tindrà com a recurs no formal i com a recurs formal contara amb l'ajuda dels professionals de l'hospital.
Maggie estotalment depenent i li demana a Frankie que l'ajudi a acabar amb el seu sofriment, ella no solament pateix per la seva dependència funcional sinó també perquè el seu nucli familiar no es fa càrrec d'ella. Frankie parla amb Escrap i ell li aconsella que lis satisfaci la seva necessitat que es acabar amb la seva vida. Frankie despres de pensar-ho molt acaba amb el seu sofriment amb una dosisd'adrenalina. Finalment Maggie mor, de Frankie no es torna a saber res, no torna mai al gimnàs del que es farà càrrec Escarp.


2. problemàtica social i familiar de Frankie i Maggie:


Frankie: Ellnomés te vida social en el gimnàs amb els seus boxejadors, la historia narra que te una filla però no te relació amb ella, quan ell li envia cartes la seva filla les retorna sense obrir.


Maggie:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Million Dollar Baby
  • Million dollar baby
  • Argumento Million Dollar Baby
  • Million Dollar Baby
  • Million Dollar Baby
  • Problemas Éticos En "Million Dollar Baby"
  • Análisis Cinematográfico De Million Dollar Baby
  • Comentario de la película million dollar baby

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS