Minimalisme

Páginas: 2 (266 palabras) Publicado: 12 de abril de 2012
1. Busca que significa minimalisme.
El minimalisme es una corrent artística sorgida a Nova York als anys 60.
Aquesta utilitza la geometria elemental deles formes en una estreta relació amb l’espai en que s’insereix l’obra, dons considera que “tot es part de tot”.
El minimalisme es fixa només en l’objecte iallunya tota connotació possible, intenta expressar el màxim possible amb el mínim d’elements.
Va néixer en les arts plàstiques però ha influït fundamentalment enl’arquitectura i en la decoració.


2. Que consideraven art els minimalistes?
Una força mitjançant la qual la ment podia imposar el seu ordre racional sobre lescoses i, no és, expressió d’un mateix.

3. Com definiries aquesta tendència?
Per a mi, el minimalisme es art senzill, sense detalls i fàcil d’entendre.4. Per què i com utilitzaven el cub?
Utilitzaven el cub perquè aquest es una idea matemàtica, un cos geomètric, una de les formes més tancades, un arquetip del’espai cortesà i del món material i un signe de l’actual funció d’habitar. El cub remet a l’intel·lecte i refusa qualsevol emoció, la seva inexpressivitat porta afugir de qualsevol gest de l’artista, a no deixar cap rastre de l’autoria en l’obra construïda.
No atorgaven al cub altra identitat que la dels seus propiscoponents constitutius que son el material, la forma, el color i el volum.


5. Què et semblen les seves obres?
Després d’haver buscat per obres minimalistes ihaver vist els cubs de Sol Lewitt m’he adonat de que el minimalisme és un dels moviments artístics que més m’agraden, sobretot aplicat a la decoració d’interiors.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS