Ministres d'Espanya

Páginas: 5 (1044 palabras) Publicado: 29 de enero de 2014






















President del govern: Mariano Rajoy Brey (Partit Popular)
Nascut a Santiago de Compostel·la, és llicenciat en Dret per la Universitat de Santiago de Compostel·la. En la seva carrera professional ha sigut Vicepresident de la Xunta de Galicia (1986 – 1987), Ministre d’Administracions Públiques (1996 – 1999), Ministre d’Educació i Cultura (1999 – 2000),President del Partit Popular des de l’octubre de 2004, entre altres càrrecs.

Vicepresidenta, Ministra de Presidència i Portaveu: Soraya Sáenz de Santamaria (Partit Popular)
Nascuda a Valladolid, es llicenciada en Dret per la Universitat de Valladolid, premi Extraordinari de Fi de Carrera per la mateixa Universitat i premi al millor expedient. En la seva carrera professional ha sigutprofessora de Dret Administratiu a La universitat Carlos III de Madrid (2002 – 03), Diputada per Madrid i Portaveu adjunta de la Comissió Constitucional, Portaveu del Grup Parlamentari Popular, entre altres càrrecs.

Ministre d’Afers Exteriors i Cooperació: Jose Manuel García-Margallo y Marfil (Partit Popular)
Nascut a Madrid, té estudis de Dret i Economia de la Universitat de Deusto, Bilbao, esInspector Tècnic Fiscal de l’Estat, ha estudiat a l’International Tax Program, de la Harvard Law School i té el Master of Laws d’aquesta mateixa. A més, es Doctor en Dret per la Universitat Miguel Hernández d’Elx amb la qualificació d’excel·lent cum laude. En la seva carrera professional ha sigut Vicepresident de la Comissió d’Afers Econòmics i Monetaris (1999 – 2011), membre de les DelegacionsParlamentàries a Xina, India, Japó, Nova Zelanda, Egipte, Namíbia, Argentina, Brasil i Uruguai, Gran Cruz del Merito Civil (1982), Orden del Merito Constitucional (1983), entre altres càrrecs.

Ministre de Justícia: Alberto Ruiz-Gallardón (Partit Popular)
Nascut a Madrid, és Llicenciat en Dret i Membre de la Carrera Fiscal, en situació d’Excedència Voluntària. En la seva carrera professional ha sigutPresident de la Comunitat de Madrid des de 1995, essent reelegit el 1999, Senador per Madrid (1987-1995), Alcalde de Madrid (2003 – 2011) entre altres càrrecs.


Ministre de Defensa: Pedro Morenés Eulate (Partido Popular)
Nascut Las Arenas (Vizcaya), és Llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra, Diplomat en Direcció d’Empreses per l’INSIDE de l’Universitat Comercial de Deusto, Diplomaten Dret Fiscal, Diplomat en Estudis Europeus, Displomat en l’Escola de Pràctica Jurídica i Master en Ship Management & Economic al Bremen Institute of Shipping Economics. En la seva carrera professional ha sigut Secretari d’Estat de Defensa al Ministeri de Defensa (1996), President del Consell d’Administració de Construccions Navals del Nort (2009 – 2011), entre altres càrrecs.


Ministred’Hisenda i Administracions Públiques: Cristóbal Montoro Romero (Partit Popular)
Nascut a Jaén, és Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid i Catedràtic d’Economia Aplicada (Hisenda Pública i Dret Tributari) de la Universitat de Cantabria. En la seva carrera professional ha sigut Eurodiputat (2004 – 2008), Ministre d’Hisenda (2000 – 2004), Diputat per Sevilla,Jaén i Madrid en diferents legislatures, entre altres càrrecs.



Ministre d’Interior: Jorge Fernández Díaz (Partit Popular)
Nascut a Valladolid, és Enginyer Industrial per l’Escola Tècnica Superior de Barcelona i Titulat per l’Escola Superior de Màrketing i d’Administració d’Empreses de Barcelona. En la seva carrera professional ha sigut Governador Civil de Barcelona (1981 – 1982), Secretarid’Estat per les Administracions Territorials, Diputat per Barcelona al Congrès, entre altres càrrecs.


Ministra de Foment: Ana María Pastor Julián (Partit Popular)
Nascuda a Zamora, és Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Salamanca, MBA en Direcció d’Empreses, Professora de la Facultat de Ciències Polítiques de la Universitat Carlos III de Madrid i Màster en Salut...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ministres
  • el ministro
  • ministros
  • Ministro
  • ministra
  • Ministros De Estado
  • ministro
  • Ministros

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS