Miquel Martí I Pol

Páginas: 4 (811 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2012
COMPRENSIÓ I ANÀLISI

c) Interpretar una impressió.
El tema del text és que la descol·locació es deguda a que hi ha un desequilibri entre la societat, que està igual que fa mil anys, nocontrolem els nostres sentiments, i les tecnologies, que han progressat molt.
Predomina la funció referencial i l'expressiva.
Es troba en el tercer paràgraf.
En els dos primers paràgrafsexplica el problema que té el seu amic, és l'introducció.
En el tercer paràgraf reflexiona sobre el tema, la causa de la descol·locació i l'analitza, en el quart es fa preguntes retòriques que fanreferencia a que la societat ha perdut els valors com el sentit de l'humor col·lectiu, en el cinquè paràgraf parla sobre una descol·locació diferent, un altre tipus de descol·locació, i els tres paràgrafsjunts són el desenvolupament.
El sisè paràgraf és la conclusió, que és que no han tret cap solució al problema de la descol·locació però han après parlant, a viure i a morir.
a) Que l'home aavançat molt amb les tecnologies i coses materials, però amb els sentiments no a avançat res i segueix sent impulsiu i no controla els seus sentiments més primaris, com estimar,odiar...
b)Nosaltres anem creant mentides o estratègies que ens beneficien a nosaltres mateixos i que després això es posa en la nostre contra.
c) Que amb aquesta conversació no han solucionat res, però s'hanplantejat coses i s'han adonat de coses que abans no s'havien parat a pensar i van ver saber-les per a viure però també per a morir.
d) Que la societat actual no està mai contenta amb lo que té,sempre s'està queixant de lo que té i vol més encara que ja tinguin lo suficient o molt, per exemple sempre ens queixem del nostre cos o de que un té una cosa i nosaltres no i per això l'odiem i li tenimenveja.
a) Fals, diu que el seu amic no acusava a la societat de la seva descol·locació.
b) Fals, les persones no avancen, no poden controlar els sentiments com els homes de fa mil anys, en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Miquel martí i pol
  • Miquel Marti I Pol
  • Miquel marti i pol
  • Miquel marti i pol
  • miquel marti i pol , l'elionor
  • L'Elionor; Miquel Martí i Pol
  • Elionor de miquel martí i pol
  • Miquel Marti I Pol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS