Miró Marzo Andra Exercisi Web 2

Páginas: 4 (868 palabras) Publicado: 23 de octubre de 2015
NOM: ANDRA MIRÓ MARZO

CURS ESCOLAR: 2011 – 2012 GRUP: PLANIFICACIÓ 7B


ACTIVITAT WEB 2.0

1. Definició.

El terme web 2.0 és un espai per expressar-se i opinar, buscar i rebreinformació d'interès, col·laborar i crear coneixement i compartir una gran varietat de continguts. En resum, és un servei que modernitza totes les aplicacions tradicionals.


2. Origen del terme i nomdel seu creador.

El terme va ser definit per Dóna-li Dougherty d'O'Reilly Media i Craig Cline de MediaLive per desenvolupar idees per a una conferència. Dougherty va suggerir que la web estava enconstant canvi i evolució. Dougherty va posar exemples, com per exemple DoubleClick era la Web 1.0; AdSense és la Web 2.0, en comptes de definicions, i va donar una perspectiva empresarial. O'ReillyMedia, Battelle, i MediaLive van fer una sèrie de conferències sobre la Web 2.0 on van definir el concepte de Web 2.0 i on van resumir els principis clau que creien que caracteritzen a les aplicacionsweb 2.0


3. Algunes característiques.

Per una part, simplifica la forma d'usar els diferents llocs Web. Estalvia temps a l'usuari i estandarditza el llenguatge per a una millor utilització per partdels usuaris. Permet una millor interoperabilitat entre aplicacions i les màquines (software-hardware).

Per una altra part, facilita les interaccions entre els usuaris i facilita l'aproximació entreels mitjans de comunicació i els continguts. També, facilita la publicació, la investigació i la consulta de continguts Web.

Finalment, les característiques de la web 2.0 segons Miriam Canales sonles següents: en primer lloc, es pot tenir un Software sense necessitat d'instal·lar-ho a l'ordinador. També, dóna la possibilitat d’adquirir nous procediments per treballar, comunicar-se i participara la Web, i crear noves xarxes de col·laboració.


4. URL d’una presentació amb una explicació clara del terme.

Navegant per internet he trobat un power point sobre la web 2.0. Penso que és molt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • MARZO 2
  • web 2
  • Web 2
  • WEB 2
  • Web 2.o
  • LA WEB 2
  • WEB 2
  • Web 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS