Mis Doc.

Páginas: 8 (1803 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
· Assya El Moukadem Houdda 1 ºr
·
Nom del joc:El solter.
Material:Res.
Descripció:Tothom corrent per l’espai de joc, agafats de la mà de dos en dos. Hi ha una persona sola que és el soltr. El solter ha d’anar a agafar-se d’una persona d’una parella, l’altre persona de la parella, que es queda sense ningu perque sigui la seva parella, sera el solter. I es va fent el mateix joc. fins ques’acabi el joc.

Nom del joc: El cementiri.
Material:Una pilota.
Descripció: Es parteix per la meitat l’espai de joc i es fan 2 grups.Es posa un grup a cada meitat i es reparteix l’espall de joc de la pista. A cada extrem de l’espall de joc es fa un ,estret però llarg, rectangle. A cada rectangle es posa una persona de l’equip contrari i els altres jugadors es reperteixen per l’epall de la sevameitat. Un jugador comença tirnt la pilota a l’equip contrari, si la pilota toca a algu sense avans aver botat a terra s’ha d’anar a el rectangle del equip contrari (que sempre hi ha d’aver-hi algu) si un jugador tira la pilota i una persona de l’altre equip l’agafa al vol també ha d’anar al rectangle.La persona que avans estava en el rectangle va a jugar. Si la pilota va a un rectangle un jugadorque estoigui allà pot tirar la pilota i si toca a algun jugados de l’equip con trari i el toca esta salbat. El joc s’acaba quan tot uin equip esta al ractangle.

Nom del joc:Les gerres.
Material:Res.
Descripció:Es fa una gran rotllana i els jugadors es posen per parelles amb els dosbrasos que queden lliures agafant-se amb la mà la cintura. Hi ha una persona que pilla i una altre que s’escapa.
Posibilitat de joc 1: La persona que s’escapa s’ha d’agafar a “una gerra” i la persona de la parella de l’altre extrem de la parella s’escapa i així suxsecivamant fins que el que pilla, toca a al que s’escapa i es canvien les pocisions.
Posibilitat de joc 2 : La persona que s’escapa s’had’agafar a una persona d’una parella i la persona de l’altre extrem de la perella ha de pillar. I així sucsesivament fins que el que pilla toqui a qui s’escapa i es canvi-hi’n les posicions de joc.

Nom del joc: Futboll xinès.
Mterial: Una pilota.
Descripció: Es fa una rotllana i la gent s’ha de posar amb des cames obertes i que es toquin els peus entre si. Una persona comenta tirant lapilota i s’ha de parar amb les mans. Si algu passa la pilota entre les cames d’un altre jugador, el jugador a qui li hagin marcat un gol s’ha de girar, i si li tornen a passar la pilota per enre les cames ja queda eliminat. En el cas de que la pilota pasi per sobre de 2 peus, les persones d’aquells peus s’han de girar o queden eliminats.

Nom del joc: El mucador.
Material: Un troç de tela(elmocador).
Descripcio: És fan 2 grups de el mateix nombre de persones i és possen a cada extrem de la zona de joc el línea. Entre els dos equips si possa uhna persona que és qui subjectar el mocador. Qui subjectar el mocador diu un nombre i surt el jugador de cada equip que tingui aquell nombre. Un jugador agafa el mocador i l’altre core per “pillarlo”, el jugador que s’escapa guanya quan arriba a lalínea del seu equip. Per cada jugada hi ha d’haver’hi una persona eliminada o be la que pilla (si no ha pillat al altre jugador) o bé la persona que s’escapa (si l’han pillat abans de que arribes a la línea del seu equip. Per salvar als jugadors s’ha d’agafar el mocador i tocar la má als deu teu equip que estan eliminats. S’acaba el joc quan un equip es queda sense jugadors no eliminats.

Nom deljoc: El mocador doble.
Material: Dos troços de tela de diferents colors(els mocadors)
Descripcio: És fan 2 equips del mateix nombre de persones, cada persone a de tenir un nombre diferent (per equip). Als 2 extrems de la zona de joc si possa un equip formant una línea. Entre els 2 equips si possa una persona amb els dos mocadors i diu un nombre cada persona de cada equip surt a agafar el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • doc
  • doc
  • Doc
  • Doc
  • mis doc
  • Doc
  • doc
  • doce

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS