Misfits

Páginas: 15 (3698 palabras) Publicado: 12 de abril de 2012
Eva Medina Ruiz
Innovació en formats audiovisuals
Anàlisi del format audiovisual de Misfits

2011

Fitxa tècnica

Títol: Misfits Gènere: Ciència ficció, comèdia, drama. País: Regne Unit Durada: Episodis d’uns 45 minuts aproximadament. Periodicitat: setmanal Canal on s’emet: Canal britànic E4 (Channel 4) Any de producció: tres temporades. Primera al 2009, segona al 2010 y tercera s’estàemetent actualment. En total la sèrie consta de 17 episodis. Escriptor: Howard Overman Director: Tom Green Producció: Clerkenwell Films Personatges principals: Antonia Thomas, Nathan Stewart Jarett, Lauren Socha, Robert Sheehan (fins la segona temporada), Iwan Rheon i Joseph Gilgun (a partir de la tercera temporada).

Antonia Thomas, Nathan Stewart, Lauren Socha, Robert Sheehan i Iwan Rheon

2 Nom de la sèrie
Si traduïm la paraula “misfit” al català, el diccionari ens diria que significa inadaptat social 1. Aquesta definició no seria complerta ja que, en anglès la paraula misfit denota quelcom més. Misfit està relacionat amb certa forma de “frikisme”, amb una personalitat o aparença extravagant. Així és la sèrie de Overman, que combina el fet de la inadaptació social ambl’extravagància dels seus personatges.

Argument
Misfits ens mostra la vida de cinc joves amb comportaments antisocials que es veuen forçats a fer treballs per a la comunitat. Durant aquest servei es produeix una tempesta que els dotarà de poders especials. 2 La sèrie es centra en la vida d’aquests cinc personatges, en el centre social on realitzen els treballs per a la comunitat i en com el fet de tenirpoders no et converteix en un heroi i, pot arribar a ser més una molèstia que un avantatge.

Personatges
En el primer capítol de la sèrie quan se’ns presenten els personatges, podríem descriure’ls com un grup de joves egoistes, irritants i estúpids que poden arribar a semblar irritants. Encara i aquests adjectius que poden estar més a prop de fer-nos odiar-los que estimar-los acabem simpatitzantamb ells al finalitzar l’episodi. Després de la tempesta, cada un dels personatges adquireix un poder que reflexa i/o amplifica les característiques de la seva personalitat, ja siguin defectes o virtuts. La noia dura de la sèrie, Kelly (Lauren Socha) de sobte pot escoltar els pensaments de la gent, l’esportista amb futur avergonyit per haver sigut culpat per posseir drogues, Curtis (Nathan StewartJarrett) descobreix que té la habilitat de tornar enrere en el temps quan es penedeix d’alguna cosa. Alisha (Antonia Thomas) la noia “festera” i atractiva, pot conduir a la gent en un frenesí sexual quan la toquen. Simon (Iwan Rheon) el noi tímid i callat, pot convertir-se en invisible quan se sent ignorat i, Nathan (Robert Sheehan) el graciós del grup que sembla que no ha adquirit cap tipus depoder però que a l’últim episodi de la primera temporada es veurà que no és així (al final de la primera temporada descobreix que és immortal). Nathan, a la tercera temporada desapareixerà dels Misfits (el primer episodi d’aquesta temporada ens explica que li passa en un curt episodi de 8 minuts) i serà substituït per Rudy
1 2

http://www.wordreference.com/es/translation.asp?tranword=misfitTraducció de la paraula misfit http://www.e4.com/misfits/about.html Informació sobre la sèrie Misfits de la pàgina E4.

3

(Joseph Gilgun) que té el poder de “multiplicar-se” però no quan ell vol. La còpia es físicament igual a ell, però les seves emocions són totalment contràries. A part, els personatges principals s’aniran trobant amb d’altres personatges que també hauran adquirit poders durantla tempesta i, en molts casos, els utilitzaran en contra dels misfits.

Canal
Misfits s’emet setmanalment pel canal de televisió britànica E4 i està produïda per Clerkenwell Films. E4 és un canal que emet en obert, propietat de Channel 4, canal que emet continguts dirigits a un públic juvenil/adolescent d’entre 15 i 35 anys, a Regne Unit i Irlanda. Clerkenwell Films 3 és una companyia de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • misfits
  • misfits
  • Misfits
  • Misfits (Historia)
  • Misfits
  • misfits
  • Historia de misfits(banda)- inicios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS