mivida

Páginas: 2 (409 palabras) Publicado: 12 de enero de 2014
ResuMAR I CEL
ACTE I
El primer acte parla de la batalla que han tingut els pirates d’Alger, dominats per Saïd, contra els cristians que s’anaven a Barcelona. Els corsaris han acabat guanyant,però Saïd el fereixen al braç. Aquest a venir la Blanca, captiva perquè li curi, però ella se sent malament tocant-lo, ja que Saïd és marroquí. Blanca pensa que això ho ha provocat Déu per provar la feque li té, però ella s’entristeix per la vida Saïd quan els hi explica a tots. Carles, el pare de Blanca, quan veu això la vol matar, ja que aquesta ha sentit pena per Saïd, però Blanca el convenç queno tornarà a passar. Aquesta decideix matar a Saïd, però aquest l’agafa in fraganti i ella es desmaia. Saïd sent sentiments per Blanca perquè té el mateix nom que la seva mare, la qual era cristiana,per tant és fill d’una cristiana i un morisc.
ACTE II
En el segon acte s’adona dels sentiments que té envers Blanca, però ella sap que sent alguna cosa però no sap el què. Mentre passa això Joanots’està arrepentint d’haver renegat i sent pena pels cristians. També passa que Blanca li demana a Hassèn que si Ferran pot venir durant una estona però ell no contesta i se’n va. Llavors Hassèn es trobaamb Malek i tenen una baralla verbal, en mig d’aquesta apareix Saïd i destitueix Malek del segon d’abord. Aquest marxa enfadat i Saïd li demana a Hassèn que porti a Joanot ja que ell serà a partird’ara el seu segon d’abord. També li demana que estan fent els presoners, li diu que Blanca li ha demanat haviam si podrien portar a Ferran, i li ordena que els hi porti.
Quan porten Ferran a un camarotBlanca li demana que quan arribin a port la mati amb el punyal que duu al pit. Ell no ho accepta però al final acaba accedint, Blanca en sentir això li fa un petó a la mà per agraïr-l'hi però Saïd veuel petó i pensa que entre ells hi ha amor i decideix matar en Ferran. Crida els seus corsaris i els diu que se’n duguin a Carles i a Ferran a dalt i els maten, quan marxen Blanca i Saïd marxen.....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mivida
  • mivida
  • mivida
  • MiVida
  • mivida
  • Mivida
  • mivida
  • MiVida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS