moda 1940

Páginas: 24 (5761 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2014
1940
Moda a la dècada de 1940 va ser una bona barreja de confort i glamour. Hi havia vestits específics que estaven destinats per a determinats moments del dia. Alguns dels seus dissenys semblen francament moderna fins i tot per als estàndards d'avui dia.
Els homes eren encara força vestits. Vestits, corbates i barrets eren comuns en públic. Les dones portaven vestits i faldilles - encara nousaven pantalons encara.
Una altra cosa que les dones sempre portava: guants. Preferiblement un parell que coincideixi amb el seu vestit. Fur era molt popular, igual que les pells d'animals. Bosses de cocodril, collarets wombat, folre de pell de xai, i les mànigues de cuir - cap animal estava fora dels límits.
La roba en la dècada de 1940 eren molt brillants i colorits. El més brillant, millor.Calçat dona eren sovint una de les tres opcions de color populars: vermell, blanc o blau.
Prengui una mirada més profunda en 1940 la moda fent clic al signe més al costat de l'any voleu llegir sobre de sota.

Moda en 1941
Per als seus fàcils hora que volia realment un bell vestit - que la va fer sentir com Lynn Fontanne. Un vestit d'estrella blau safir, morat o negre, amb remolins de daurat icoral a la gola profunda retallat és un exemple perfecte d'alguna cosa que una dona es relaxava en el 1941.
Quan es juga a les cartes a la nit que ella porta una jaqueta de caixmir pura en el blat de moro, gris, blau, natural o porpra.
Si li agrada la joieria que podria portar un pin amb un bowknot basketweave exquisit en placa Glod amb pedreria. A ella li agradaria pendents amb remolins d'or ambrobins i diamants d'imitació bandes. El braçalet favorit és un braçalet de diamants d'imitació en un disseny de raigs-i-nus.
També necessitarà uns guants de pell de cabra Edelweiss, un paraigua i una bossa de mà intel·ligent - soft un. Un que és davant negre o CLAF, es van reunir en un marc i de toc extra - que voldrà el seu nom en lletra d'or. I pels seus teixits de llana, res podria ser millorque les pells de cocodril de l'Argentina.
A gust, com a casa, l'home es relaxa amb la seva pipa i el paper en una jaqueta de fumar galó de teixit. Està fet de raió filat de llana i més fosques, colors més apagats. Als seus peus, la seva portaven "Freelancers" - mocassins acabat sabater.
En 1941 van cridar bufandes "silenciadors" i tothom portava un. Eren en general en la caixmir escocesa suauamb un patró de quadres. Lligues eren uns plats calents, així - mantenir aquests mitjons de llana raspallat en mànigues amunt.

I parlant de mantenir les coses, necessitava negre retallat tirants moaré raió completes amb el monograma.
Quan ell està fora ell porta una jaqueta capeskin, o un jersei de caixmir pura amb tripulació o V-coll. Durant el suèter que portava una jaqueta de "Huntsman" ambl'Índia Tan camussa suau i un bi-swing còmoda esquena.
Tornar a la dama. Quan ella surt ella vol portar una jaqueta de sopar mel suau, amb ella solapes i punys incrustat amb brillants "joies".
Però què li agradaria fer olor? Ella tenia tot tipus de perfums per triar: Amber Charbert, Chantilly de Houbigant, de D-Orsay Li Dandy, Raig de Corday, Bourjois 'Mais Oui, de Suzanne tout de suite id'Arden Blue Grass van ser només alguns dels perfums més populars del moment.
Però si està en l'ànim d'aconseguir realment de luxe, que es posaria un barret de copa, guants de camussa blanca, mocador de seda (blanc i negre amb serrells negre o tot blanc) que és, per descomptat, amb monograma.
Què tal un viatge a la gran joc? Serà fred! Ell necessita un abric de gavardina de cotó impermeabilitzat,folrat i amb coll de xai. Botes impermeabilitzades amb un folre de pell d'ovella electrificat calenta.
Per tot temps la roba, que vol un impermeable lleuger en cotó drap de gran nombre, tractada amb repel·lent d'aigua DuPont procés zelan.
Per a les nits de llaç negre, portava una camisa amb punys coll i francesos units, amb bessons, adaptats al seu orris pit prisat xapat en or.
Un noi divuit anys...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Moda En 1940
  • 1940
  • 1940
  • Estado Benefactor 1940
  • 1940-1950
  • Moda, moda y más moda
  • Decada de 1940
  • presidentes de 1940

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS