modelo educativo japon

Páginas: 3 (576 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2014
CARACTERÍSTIQUES BASIQUES JAPO.
INTRODUCCIÓEs un país insular situat a l'Àsia Oriental, localitzat a l'oceà Pacífic. Compren unes 3400 illes de les cuals la majoria son muntanyoses ovolcàniques. El punt més alt del Japo és un volcà anomenat Mont Fuji. Es el país més poblat del món amb 128 milions d’ habitants, comparat amb Catalunya que en té 7 milions i mig.
CLIMA
El clima esplujós i amb una alta humitat, tot i que posseeix un clima temperat amb 4 estacions diferents ben definides, gràcies a la distància a la qual es troba respecte de l'equador.
RELIGIÓ
La percepció japonesade la religió usualment està relacionada amb la mitologia, les tradicions i les activitats locals, La majoria dels japonesos professen el xintoisme(54%), o el budisme (40%), per tradició familiar,o per a evitar conflictes amb els estrangers religiosos. Les famílies celebren els rituals xintoistes, els estudiants resen abans de les examinacions escolars, algunes parelles es casen a lesesglésies cristianes, i els funerals es realitzen als temples budistes.
EDUCACIÓ, ASPECTES GENERALS
 Des de 1947, l'educació obligatòria al Japó, consisteix en l'escola primària i la secundària, quedura nou anys (entre des dels 6 als 15 anys). Gairebé tots els estudiants continuen la seva educació un període de tres anys l'escola secundària superior, i, aproximadament 75,9% dels graduats del2010 van decidir continuar els seus estudis en universitats o en una altra institució post-secundària. L'educació del Japó és molt competitiva, especialment per l'ingrés a institucions d'educaciósuperior.
SANITAT
Des de 1973, tota persona gran té dret a una cobertura social especial finançada pel mateix govern. Els pacients són lliures de seleccionar els metges o les instal·lacions de laseva elecció. 
SOCIETAT
Els joves han sofert una intensa  HYPERLINK "http://ca.wikipedia.org/wiki/Revoluci%C3%B3" \o "Revolució" revolució fruit de la pressió de l'escola, la  HYPERLINK...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El modelo japones
  • Modelo Japonés
  • Sistema educativo japonés ¿modelo a seguir?
  • El nuevo modelo educativo en japon...y el modelo de pais que quiero
  • Modelo Americano Vs. Modelo Japones
  • Modelo Educativo
  • modelo educativo
  • modelo educativo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS