Modelos Y Publicidad

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2012
ESCOLA UNIVERSITÀRIA POLITÈCNICA DE MATARÓ (EUPMt)
GRAU EN MITJANS AUDIOVISUALS (GMA)

Models Socials i Publicitat
Daniel Torras
Primavera 2012

Marc Caballero Mundó
Alex Carneado MuñozRubén García Ríos
Raul Poyatos
1B, Grup C
13 d'abril de 2012






Tasca 4

Pregunta:

Va influenciar a la societat el lema del cartell "todos somos Marta" com a eina persuasiva?

Amb lanostra pregunta ens referim a com va persuadir a la societat espanyola el lema todos somos marta, del cartell que va encapçalar una de tantes manifestacions que van fer a favor de marta. Volem centrarla pregunta en fins a quin punt un lema com aquest pot influenciar i preocupar a la societat.

Hem triat aquesta pregunta perquè va molt relacionada amb l' assignatura i volem documentar-nos sobrecom un fet com aquest pot canviar l' opinió de la gent, exercint la funció d' eina persuasiva.

Hipòtesi

Podriem afirmar que si va influenciar a la societat, però no sabriem concretar fins a quinpunt el lema va emprar-se com a eina persuasiva.



Mètode

Per comprovar la nostre hipotesi hem decidit documentar-nos sobre com es va propagar el lema a través dels mitjans audiovisuals onconcretament va tenir un paper molt important les xarxes socials que van ser els mitjans difusors del lema aixi com les plataformes de suport creades cap a Marta, les quals el lema principal era: todossomos Marta.

Principalment ens centrarem en els canvis que van començar a donarse a la societat un cop el lema és presentat en públic. Per fer-ho com ja hem esmentat abans estudiarem la evoluciódel lema dins les xarxes socials i les plataformes de suport analitzant els comentaris, estudiant la informació penjada pels administradors de les plataformes de suport de Marta tant a facebook com atwitter . Elaborarem gràfics comparatius des dels inicis de la plataforma fins a l'actualitat. I finalment cercarem dades concretes i objectives per fer un seguiment de l'evolució del lema i per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Modelos de la publicidad
  • 4 Modelos de relaciones públicas
  • Modelo de cotrato publicidad
  • modelos de salud publica
  • MODELO DE CONTRATO DE PUBLICIDAD
  • MODELO DE OFICIO PUBLICIDAD
  • Modelos de las relaciones publicas
  • Grecia y modelos de administración pública

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS