Modernismo Y Noventayochismo

Páginas: 8 (1868 palabras) Publicado: 9 de marzo de 2013
SPOT

Autors: Carles Alberola
Roberto García

ÍNDEX

Fitxa tècnica …..….pàgina 3

Resum ……….pàgines 4, 5 i 6

Estudi dels autors ……….pàgines 7 i 8

Estudi de l’obra……….pàgina 9

Comentari crític de l’obra …...….pàgina 10

FITXA TÈCNICA

Nom de l’autor: Carles Alberola i Roberto García

Nom del llibre: Spot

Editorial: Bomera Teatre

Nombre de edición: 5a Edició

Nombre de pàgines: 147

Capítols: 16

Tema del llibre: La influència de la publicitat en la vida quotidiana.

RESUM

Capítol 1:En aquest capítol, diversos actors parlen de situacions que els ocurreixen, mentre altres actors els contesten amb frases d’anuncis publicitaris.
Capítol 2: La següent escena exposa una discusió entre un matrimoni en la qual l’home vol portar a la sogra a una residència, mentre la dona està en contra. Al final la dona es convenç ja que la seua mare l’ha gastat els punts de la tarjeta en untensiòmetre.
Capítol 3: Aquesta història parla d’un home que viu dins del seu cotxe. La seua dona intenta que torne a casa, pero desisteix quan troba que el seu home està eixint amb Clàudia un component del cotxe, i els dos volen anar-se’n a fer un viatge per carretera. Quan arranquen, Jaume (el marit) mor, però mentre està parlant amb Déu, desperta i se-n’adona de que tot va ser un malson.
Capítol 4:Al dia dels enamorats Sílvia li regala un Rolex a Ignasi, que l’ha costat literalment un rinyó. Quan aquest s’ho conta al seu germà , descobreix que ell també va donar un pulmó per Diners. Com que ell no té cap regal per a Sílvia, decideix comprar-li un anell que li costa un ull de la cara.
Capítol 5: Aquesta és una història que conta un triàngle amorós entre una dona i l’amic del seu marit; iel marit amb el seu amic. Ambdós volen contar-li a l’altre la seua aventura, però Mario, l’amant, els persuadeix per a que no ho façan. Quan Mario els diu que es va a Cancún, el matrimoni es reconcilia.
Capítol 6: Ricardo és un home molt negatiu que vol suïcidar-se (en moltes situacions de la seua vida) perquè, segons ell, la vida no té sentit. Quan Ricardo es queda sense ningú, una veu li diu queamb un caramel la seua vida cambiarà. I així és: la seua dona i la sea mare que eren mortes, estàn vives.
Capítol 7: Aquesta escena mostra una relació entre tres històries: en una, una companyia de missatgeria envia erròniament una col·lecció de DVDs d’un actor que no era el demandat perl client; en l’altra, una dona li diu al seu marit que li oloren malament els peus i sugereix que utilitze undesodorant; i en l’última, tres actors es queixen del mal funcionament de la companyia Renfe.
Capítol 8: En aquesta escena trobem un grup d’amics que estàn en una festa. Mentre les dos xiques intenten lligar amb la marca d’alcohol JB, un dels dos xics (Otelo) intenta lligar amb una de les xiques (Sheila). Aquesta li dóna un bes per a ficar gelós a la marca, i se-n’adona de que l’agrada Otelo.Capítol 9: Lorena té un malson i sa mare va a consolar-la. Quan Lorena li diu que es quede amb ella perquè l’home dolent està en la seua habitació, la mare no la creu, però quan aquest apareix afirmant que és l’home dolent, la mare li diu a Lorena que és una panderola. Després d’una discusió, la mare tira Cucal, i mata el que deia ser l’home dolent.
Capítol 10: Un pare entra en l’habitació del seufill perquè vaja a l’institut. Quan aquest li diu que no pot perquè té una crisi existencial, el pare li ven un producte que soluciona els problemas de la gent. Quan l’acava de vendre, apareix la veïna corroborant l’eficàcia del producte.
Capítol 11: El marit de Núria acaba de morir-se, i aquesta va a comprar-li una làpida. Mentre està triant, un dependent li mostra els productes que té en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Noventayochismo
  • Moderno, modernismo, modernidad
  • MODERNIDAD Y MODERNISMO
  • Modernidad y Estado Moderno
  • Modernismo y modernidad
  • Modernidad y Modernismo
  • El Modernismo Y La Modernidad
  • Modernidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS