Moises jesus y mahoma

Páginas: 4 (981 palabras) Publicado: 30 de enero de 2012
A) Qüestions a desenvolupar:

1.- Escriu una breu presentació de cadascun del personatges treballats. (5 línies per personatge).

MOISÈS
Personatge bíblic que va alliberar el poble jueu del'esclavitud a la qual era sotmés a Egipte. Va proporcionar la taula de les LLeis de Déu per al seu poble. Segons els textos bíblics, va ser un lider religiós, legislador i profeta i se'l consideral'autor de la Torah. És el profeta més important del judaisme i també es considerat un profeta important pel Cristianisme i l'Islam.

JESÚS
És la figura central del Cristianisme. Per el Cristianisme,Jesús es considerat Fill de Déu, que va fer-se home per redimir-nos dels nostres pecats i per aixó morí a la creu i va ressucitar al tercer dia. La seva figura i el seu missatge, son unes de lesinfluencies més importants de la civilització occidental.

MAHOMA
Fou el fundador de l'Islam. Els musulmans el consideren el darrer profeta i missatger enviat per Déu ( Al.la, en arab) a tota lahumanitat. Els àrabs practicaven el politeisme (existeixen varis déus), però Mahoma va canviar això, va crear l' Islamisme i unificà a tots els àrabs en una sola religió. Per els musulmans és la personaque tot musulmà ha de tenir com a model.


2.- Explica què va a tenir a veure Déu en les seves vides i en el que van fer. Comenta com van sentir la seva vocació.

Moisès,Jesús i Mahoma, van rebre una missió, un encàrrec de Déu. Tots tres, posen aquesta missió com a centre de les seves vides. Aquest fet, l'anomeném vocació.
Moisès,sent la crida de Déu un dia quansent que aquest li demana que torni a Egipte per alliberar el poble jueu de l'esclavitud i el condueixi fins a la terra promesa.
Jesús, desde molt petit afirmà que és el fill de Déu i que aquest laenviat per explicar la seva paraula i la seva idea de que l'amor i la pau poden ser possibles si tots ens respectem.
Mahoma, decideix seguir la crida de Déu, un dia en que se li apareix l'àngel Gabriel...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jesus y mahoma
  • VIDA DE JESUS Y MAHOMA
  • diferencia entre mahoma y jesus
  • abrahan, moises, jeremias, jesus
  • Jesús nuevo Moisés y las bienaventuranzas
  • Jesus Y Mahoma
  • la superioridad de Jesus ante Moises
  • mahoma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS