Moral

Páginas: 5 (1020 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2013
 LA MORAL, QUÈ ÉS?

Molta gent es pregunta que és el més important en la vida. Alguns pensen que són els valors econòmics, és a dir, tota la seva felicitat es basa en els diners i en les propietats. Podria dir-se fins i tot que es basa en l'afany de sempre tenir més. Altres, en canvi pensen que la felicitat es pot trobar en la bellesa i per aquest la sevaantagonista seria tot allò que fos lleig. No obstant això hi ha altres tipus de valors: Els valors morals com l'honradesa, lleialtat, respecte, tolerància, es a dir, l’autoestima. Aquests valors, donen significat a la nostra vida. Porten a la persona a valorar si mateixa i als altres, perfecciona la persona, portant-lo a viure en harmonia, fent-lo més humà, amb major qualitat com a persona.
La moralpodem definir-la també com el que ens sembla natural, el que fem o podem fer dia a dia, que tendeix de actuar correctament. Un exemple podria ser: quan estàs a casa i arriba l’hora de sopar i els pares et criden l’atenció per parar taula; el deure teu es aixecar-te i parar la taula sense que ningú et digui el que tens que fer.

Molta gent es pregunta que és el més important en la vida. Algunspensen que són els valors econòmics, és a dir, tota la seva felicitat es basa en els diners i en les propietats. Podria dir-se fins i tot que es basa en l'afany de sempre tenir més. Altres, en canvi pensen que la felicitat es pot trobar en la bellesa i per aquest la seva antagonista seria tot allò que fos lleig. No obstant això hi ha altres tipus de valors: Els valors morals com l'honradesa,lleialtat, respecte, tolerància, es a dir, l’autoestima. Aquests valors, donen significat a la nostra vida. Porten a la persona a valorar si mateixa i als altres, perfecciona la persona, portant-lo a viure en harmonia, fent-lo més humà, amb major qualitat com a persona.
La moral podem definir-la també com el que ens sembla natural, el que fem o podem fer dia a dia, que tendeix de actuar correctament. Unexemple podria ser: quan estàs a casa i arriba l’hora de sopar i els pares et criden l’atenció per parar taula; el deure teu es aixecar-te i parar la taula sense que ningú et digui el que tens que fer.

Molta gent es pregunta que és el més important en la vida. Alguns pensen que són els valors econòmics, és a dir, tota la seva felicitat es basa en els diners i en les propietats. Podria dir-sefins i tot que es basa en l'afany de sempre tenir més. Altres, en canvi pensen que la felicitat es pot trobar en la bellesa i per aquest la seva antagonista seria tot allò que fos lleig. No obstant això hi ha altres tipus de valors: Els valors morals com l'honradesa, lleialtat, respecte, tolerància, es a dir, l’autoestima. Aquests valors, donen significat a la nostra vida. Porten a la persona avalorar si mateixa i als altres, perfecciona la persona, portant-lo a viure en harmonia, fent-lo més humà, amb major qualitat com a persona.
La moral podem definir-la també com el que ens sembla natural, el que fem o podem fer dia a dia, que tendeix de actuar correctament. Un exemple podria ser: quan estàs a casa i arriba l’hora de sopar i els pares et criden l’atenció per parar taula; el deureteu es aixecar-te i parar la taula sense que ningú et digui el que tens que fer.

Molta gent es pregunta que és el més important en la vida. Alguns pensen que són els valors econòmics, és a dir, tota la seva felicitat es basa en els diners i en les propietats. Podria dir-se fins i tot que es basa en l'afany de sempre tenir més. Altres, en canvi pensen que la felicitat es pot trobar en la bellesai per aquest la seva antagonista seria tot allò que fos lleig. No obstant això hi ha altres tipus de valors: Els valors morals com l'honradesa, lleialtat, respecte, tolerància, es a dir, l’autoestima. Aquests valors, donen significat a la nostra vida. Porten a la persona a valorar si mateixa i als altres, perfecciona la persona, portant-lo a viure en harmonia, fent-lo més humà, amb major...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Moralidad Y Moral.
  • La Moral
  • La Moral
  • La Moral
  • la moral
  • Moral
  • Moral
  • Moral

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS