moralidad y criminalidad

Páginas: 2 (458 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2014
MORALIDAD Y CRIMINALIDAD


1- Digues dues de les idees principals del text.

La primera idea que trobem en el text és la crítica a la premsa de Viena que donava una imatge que s’allunyava de larealitat.
La segona idea que trobem és la doble moralitat de l’adulteri que es dona entre els matrimonis de l’època ja que és valora més a un matrimoni sense amor que a una parella amb amor.Únicament pel fet d’estar sota la ”santitat del matrimoni”.

2- Explica breument el ‘cas P. D’adulteri’ Que va silenciar el Neue Freire Presse

S’acusava a la dona d’infidelitat i amagava la resta delsfets que van succeir. No es demostrava empíricament sinó que únicament mostrava sense cap mena d’argument de fons. Només pel fet de ser dona en una societat masclista.

3- Que significa: “Y si noexistiera la prohibición de la immoralidad, la moralidad podria desatarse en exceso”

Aquesta frase ens diu que una mentida en la societat està millor vist que dir una veritat però realment dir unamentida és immoral el que provoca que sigui un greu problema del qual costa sortir.
Per exemple: està mal vist mantenir relacions sexuals a canvi de diners però està ben vist que una jove mantingui unarelació amb un home gran el qual tingui diners però no hi hagi cap relació amorosa.

4- Quin problema denuncia Kraus al text (complet) de ‘Moralidad y Criminalidad’?

Kraus denúncia el menyspreude la dona i ho trobem en diferents exemples: en l’adulteri, en la prostitució, el cobriment de les noticies a través dels mitjans de comunicació

5- Hi ha paral·lelisme entre aquest text i la nostrasocietat?

Tot i que en la societat actual s’ha aconseguit reforçar els drets de la dona, continua existint un marge de diferencia, respecte a la Viena de la època, entre els homes i les dones.Respecte la immoralitat al matrimoni, actualment existeix el dret al divorci i encara que potser no estigui ben vist, tenen la opció de separar-se a canvi de ser infidels.

6- Creus que s’hauria...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • obra LOS AMORES CRIMINALES DE LAS VAMPIRAS MORALES por Hugo Argueye
  • Los Amores Criminales De Las Vampiras Morales
  • Criminalista
  • criminalista
  • Criminal
  • Criminalista
  • criminalista
  • Criminal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS