more strange tales

Páginas: 8 (1920 palabras) Publicado: 25 de enero de 2015
Índex

1.Introducció
2.Influències
2.1.Influències familiars
2.2.Influècies amics
3.Transtorns
3.1. Infants
3.2. Adolescents
4.Sabem menjar els adolescents?
5.Actualitat
6.Solucions
7.Dieta
8.Enquesta
9.Conclusió
10.Bibliografia

















1.INTRODUCCIÓ

Tots sabem que la majoria dels infants no s’alimenten d’unamanera equilibrada i sana, en molts casos es a causa que els seus pares no els inculquen que han de menjar sà i com a conseqüència els hi donen porqueries a canvi de que almenys mengin alguna cosa.

Nosaltres amb aquest treball us proporcionarem una dieta equilibrada i sana amb aliments que els infants vulguin menjar i us mencionarem les causes del perquè d’aquesta mala alimentació i elstrastorns que pot provocar en un infant no menjar sà i correctament ,també esmentarem els trastorns més comuns en els adolescents i les maneres per a evitar-los.

La finalitat d’aquest treball es que els infants i els adolescents entenguin que menjar es necessari, es una acte social i que no pot provocar cap malestar.


2.INFLUÈCIES

2.1. INFLUÈNCIES QUE ET PODEN DONAR ELS AMICS AL’HORA DE MENJAR


A l’hora de menjar els amics poden introduir canvis de comportament. Si els amics aprecien o rebutgen el nostre cos pot haver canvis positius o negatius.
Canvis positius: si els amics ens accepten tal com som, aleshores la imatge de nosaltres mateixos s’enforteix i l’acceptem.

Canvis negatius: si els amics no ens accepten i ens critiquen ens pot portardesassossec i angoixa, perquè ja no ens acceptem tal com som i això desencadena el desig de no menjar massa, per tenir un cos esvelt.

Això pot provocar un comportament alimentari problemàtic i arribar a ser un trastorn perillós per la salut.
S’ha de saber menjar de manera sana i una dieta alimentària adient, per poder estar al cent per cent.


2.2.INFLUÈCIES QUE ET PODEN DONAR ELS PARESLa família es la influència més gran possible per a qualsevol infant; una cosa on els paris siguin vegetarians els nens possiblement seran vegetarians, una cosa on hi hagi molt menja basura possiblement els nens seran obesos.

La família i les seves costums provoquen que un infant o adolescent mengi correctament i equilibradament.

Si mengen sols els nois i noies tendeixen amenjar més malament o ha menjar poc i aliments no saludables, així que hauríem d’intentar que no mengin sols sinó en companyia i fer l’hora de menjar un acte social agradable on la família expressa com li ha anat el dia.



3.TRANSTORNS

3.1.INFANTS

La mala nutrició pot provocar serioses complicacions en la salut dels petits. Hi ha diversos problemes relacionats amb la mala alimentaciódels nens.

Obesitat

Tots pensem, que tenir un fill que galtut, grassonet... és tot un miracle, ja que alguns nens són molt prims;però els experts en nutrició i ells no pensen igual. El que interessa és que el nen estigui sa. En l'última Jornada Nacional sobre Obesitat i Factors de Risc Cardiovascular, realitzada a Madrid, Espanya, es va diagnosticar l'obesitat infantil com una malaltiaemergent.
Un estudi diu que d’ara als anys noranta, tant en Europa com en Estats Units, s’ha duplicat l’indici de l’obesitat infantil.
Creiem que per solucionar l’obesitat infantil, és necessari que els nens des de petits facin exercici, què a més els ajudarà a créixer i menjar més fruita i no tanta porqueria.

Desnutrició

La desnutrició durant l'etapa de la infància representa un gran problemaper al desenvolupament dels nens. El que està implicant no tenir un consum suficient d'aliment que aporti les vitamines i minerals essencials, provocant una massa corporal menor a la suggerida per edat i un retard de creixement.
Les principals causes que influeixen en la desnutrició són: la presència de malalties que afecten severament l'organisme, manca d'informació sobre una adequada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • More Strange Tales
  • more strange tales
  • More strange tales
  • More strange Tales
  • more strange tales
  • more strange tales
  • more strange tales
  • more strange tales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS