MOSTRA INCOGNITA

Páginas: 2 (359 palabras) Publicado: 15 de marzo de 2015
Escola Joan Pelegrí

ÀREA DE CIÈNCIES EXPERIMENTALS
NOM: Claudia Camacho
CURS: 1 de laboratori d’anàlisis i control de qualitat
MATÈRIA: Anàlisis Químiques
PROFESSOR/A: Dani Solè
DATA D'ENTREGA:20.05.2013

TÍTOL PRÀCTICA: Mostra incògnita





MOSTRA INCÓGNITA
Un cop ens van donar la mostra incògnita el primer que vaig fer va ser olorar-la per tal de saber si pel l’olfacte podriaidentificar-lo. Com va ser molt complicat vaig trobar el punt d’ebullició de la meva mostra el qual va ser de 90ºC. En segon lloc vaig mirar la densitat relativa la qual esta sobre el 0,785g/cm3. En tercer llocvaig comprovar el seu index de refracció el qual es : 1,4775. En quart lloc vaig observar si la meva mostra era soluble o no per tal de poder descartar algunes opcions i va donar que era insoluble.En cinquè lloc va ser prova de si era bàsic o àcid i vaig veure que el meu pH era tirant a 6 per tant vaig descartar que podria ser àcids , aldehids , cetones , alcohols, esters i éters, per tant vaigpensar que podria ser un hidrocarbur.
Un cop vaig tenir la sospita de si era hidrocarbur o no vaig mirar la seva temperatura sense calentar-ho ja què aquest es troben a temperatura ambient. Ho vaigcomprovar i efectivament es trobava a 25ºC. Per tant vaig començar a fer les proves d’hidrocarburs.
La primera va ser veure com podia ser d’inflamable la meva mostra, la qual va donar que era de flamapetita i lenta. Seguidament va ser observar com aquesta reaccionava amb el brom i va donar que era positiva , és a dir, que era de color taronja tirant a vermellós.
Aleshores vaig començar arelacionar si era un hexà i quan ho vaig preguntar hem van dir que tirés per aquí. Vaig fer una última prova per veure si podria tenir un doble enllaç o no i vaig observar que sí.
Finalment relacionanttot el que tenia vaig buscar a internet per veure que podria ser sabent que tenia un ciclohexà vaig posar la seva temperatura d’ebullició , el seu índex de refracció... i vaig descobrir finalment que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • incognito
  • La Incognita
  • mostros
  • INCOGNITO
  • Incognito
  • los mostro
  • Incognitas
  • Incognita

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS