Motivación para estudiar en mayores de 45 años

Páginas: 2 (425 palabras) Publicado: 6 de abril de 2013
CARTA DE MOTIVACIÓ PER L’ESTUDI A LA UNIVERSITAT I AL GRAU ADE



Anar a la universitat ha sigut sempre per a mi un vell somni adormit en un racó del meu cervell i que poc a poc ha anatdespertant fins a convertir-se en una necessitat que voldria poder satisfer.
Tinc la sort de formar part d’un grup de persones que treballen en allò que els agrada. Vaig començar molt jove adesenvolupar la meva professió , mica en mica he anat creixent dintre de l’empresa , he ocupat diversos càrrecs i he treballat en tots els departaments possibles , he après de cadascú dels companys amb elsquals he treballat , de cadascú dels competidors amb els quals he rivalitzat , he dedicat a la feina les hores que tenia i les que he tret en moltes ocasions a la família i a l’oci , he après através de l’experiència allò que molts van a buscar a la Universitat. No obstant , sempre he pensat que la Universitat et dóna quelcom més que una formació de base a nivell laboral , també t’ajuda aformar-te com a persona , a aprendre a qüestionar , a ser més obert i més tolerant , a obrir-te a nous horitzons.
Estudiar Administració d’empresa és per a mi, doncs, la manera de lligar dues coses queem motiven : treballar en allò que m’agrada i estudiar . Estudiar amb la il·lusió d’aprendre coses noves , de ratificar algunes ja conegudes, de fer que aquests coneixements siguin una eina per acontinuar avançant i evolucionant , tant dintre de la empresa a la qual actualment pertanyo com , perquè no, complir un altre petit gran somni arribar a tenir la meva pròpia empresa .
La tria de laUOC és, en principi, la forma de poder portar a terme aquest repte : treballar i estudiar, compaginar dues activitats que requereixen esforç i moltes hores , sobretot tenint en compte el momentactual de les empreses i el càrrec de gran responsabilitat que actualment ocupo, però no tan sols és aquest el motiu per triar la UOC , les bones referències a través de companys i amics , la qualitat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Motivación para el estudio
  • Motivación Para El Estudio
  • Empleabilidad para mayores de 40 años
  • Vacantes para mayores de 40 años
  • Regimen De Alimentación Para Menores De 45 Años
  • Organizacion Del Tiempo Y Motivacion Para El Estudio
  • Los Hábitos Del Estudio Y La Motivación Para El Aprendizaje.
  • Adopción para niños mayores de 4 años

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS