motores

Páginas: 2 (283 palabras) Publicado: 8 de enero de 2014
VENTAJAS/DESVENTAJAS
Las principales ventajas son:
- Ahorro energético; las baterías pueden ser recargadas usando la tarifa nocturna, más barata. El consumo puedesituarse por debajo de las 1,2 euros por cada 100 kilómetros.
- No necesita apenas mantenimiento.
-Cero emisión de contaminantes atmosféricos. Un litro de gasolina puedecontaminar 75 m3 de agua potable.
- No produce contaminación acústica.
Es pot optar per presentar conjuntament les conclusions parcials extretes dels diferents apartats, o bé peruna síntesis que reculli i evidenciï les dades i conclusions més interessants aportades al llarg del treball.
Les recomanacions indiquen accions futures que assenyalinnous camins d’estudi del tema o bé que semblin necessàries com a resultat de les conclusions o d’alguna experiència feta durant l’elaboració del treball. Les recomanacionsnomés apareixen si la seva inclusió està completament justificada.
L’apartat de conclusions i recomanacions no forma part del nucli de l’informe o treball i per tant no portanumeració de capítol.
 Bibliografia, llista de referències
És la relació de totes les fonts consultades (llibres, enciclopèdies, articles, vídeos, CD-ROM, webs...).Constaal final del treball i amb totes les dades que ha de tenir una referència bibliogràfica o qualsevol font. Només apareixen la bibliografia o llista de referències consultades(citades o utilitzades), en la qual es basa el treball. En el nucli del treball es fa referència a aquesta llista quan es cita alguna d’aquestes fonts.
Els apunts de classei els llibres de text no s’han de citar.
A l’annex del document t’adjuntem les normes bàsiques per a la confecció de la llista de referències i la citació bibliogràfica.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • motores
  • Motores
  • MOTORES
  • motor
  • motores
  • motores
  • motor
  • motores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS