Music

Páginas: 3 (557 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2013
LA PUBLICITAT I LA MUSICA
(CRISTINA)Índex
1-història de la publicitat
2-La musica i al publicitat( la relació que tenen)
3- Tipus de publicitat
4- Anunci fet per nosaltres.
(ANDREA)Historiade la publicitat
Va sorgir amb la necessitat de comunicar un missatge. A les primeres manifestacions trobem els primers anuncis per tal d’anunciar serveis. Amb el creixement del comerç a l’edatmitjana neix el concepte de marca, que s’utilitza com a senyal identificava dels gremis.
Des de la existència de la formació de comerços i la necessitat de vendre els productes propis, va sorgir lanecessitat de comunicar-ho i s’aconseguí a través de la publicitat oral, que n’era la forma més comuna.
La publicitat moderna neix amb la impremta. Va permetre la difusió més extensa dels missatgespublicitaris i la publicitat es consolida com a instrument de comunicació a les noves ciutats.
La publicitat moderna va començar a evolucionar als Estats Units i Gran Bretanya durant la època de la revolucióindustrial.
(ANDREA)La musica i la publicitat
En la publicitat la majoria de vegades si es per Internet televisió o per telèfon mòbil porta incorporada musica, això es així perquè la gent alescoltar una cançó automàticament presta conscient o inconscientment més atenció al que estan anunciant. A més, la musica te un detall molt important i es que es queda gravada al subconscient de manera quedesprès si escoltem aquella cançó que anteriorment ja havíem escoltat a l’anunci sabem perfectament que forma part de un anunci determinat.
(CRISTINA)Tipus de publicitat
-Publicitat subliminalAquest tipus de publicitats es aquella que no introdueix detalls que no percebem a primera vista però el en nostre subconscient si que ho veu.
Exemple: Quan veiem l’anunci, no percebíem a ull que elgel posa sex però en nostre subconscient si i llavors relacionem que si comprem aquesta beguda podrem tenir més relacions sexuals.
-Publicitats interactiva
És el tipus de publicitats que utilitza...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Musica musica
  • Musica
  • Musica
  • La musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS