musica

Páginas: 3 (725 palabras) Publicado: 2 de junio de 2013
1. Argument
És una història real i versemblant, però ambientada en aquesta època, en la qual, un simple professor, Rainer Wenger, intenta demostrar als seus alumnes, que creuen que no pot tornar asorgir un règim dictatorial com el de l'Alemanya nazi, el contrari a través d'una implementació de certes regles, com parar-se per parlar, una bona postura, o la utilització de camises blanques. Peròla majoria dels alumnes s'ho prenen molt seriosament i comencen a créixer com un grup unit ia defensar entre ells de tal manera que comencen a cometre certs fets a esquenes del professor, que quans'assabenta i tracta de frenar això, acaba pagant les conseqüències per un dels seus alumnes, Tim, qui acaba disparant-li un company i suïcidant-se, enviant-ho al professor com a principal culpable delfet a la presó.
2. Personatges

Alguns mostren actituds extremistes que fa a L'Ona com és el cas de Tim, qui comença a ser integrat i defensat pels nois més rudes i grans, pensa que sense la Onatornaria a ser un noi normal al que sempre molestaven, per això acaba suïcidant al final de la pel · lícula.
Altres com el professor, crec que s'arriba a sentir com una mena de líder, com que volcontinuar amb tot, així perd la seva dona i després pren més consciència quan Marc, un dels seus alumnes, li explica que va colpejar a la seva núvia i se sentia terrible i que volia acabar amb això.Després com ja vaig dir tenim a Marc, qui al principi està d'acord amb la idea, malgrat l'oposició de la seva nòvia Karo, però després a mesura que passa el temps va advertint com acabaria això, i després decolpejar la seva nòvia (qui havia decidit no participar del projecte), es converteix en el màxim representant per destruir el que s'havia format.
També tenim a Karo, qui s'oposa des del principi aaquest moviment. Juntament amb algunes amigues que la recolzaven, intenten combatre al grup perquè no s'uneixi més gent, fent-la entrar en consciència o als que ja estaven dins del grup.
Com a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Musica musica
  • Musica
  • Musica
  • La musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS