musica

Páginas: 3 (548 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2014
Que significa la música per mi?
La musica per mi significa moltes coses, significa un sentiment, una manera de pensar, una manera de expressar-me , una manera de desfogar-me, etc.
Penso que lamusica forma una gran part de la meva vida, ja que des de petita que n’escolto, he passat per molts estils de musica, bàsicament m’agrada tot el que te ritme, m’agraden estils totalment oposats, perquèpenso que cada dia te el seu “rollo”, es a dir, que un dia puc escoltar reggae, i al dia següent no podar ni escoltar la mateixa canso i escoltar l’estil oposat.
El que em passa moltes vegades esque la musica va vinculada am el que sento en aquell moment, i si tinc una setmana trista, acabo per avorrir les cançons. Moltes cançons han acabat fen-me plorar, o fen-me passar un moment espectacular.La musica no es per escoltar-la, es per entendre-la, desfruitar-la, viure-la en resum. Penso que el millor que es pot fer quan t’agrada molt la musica es anar a concerts, els concerts son el millorque hi ha, ja que per una part veus als cantants en viu, i en segona part gaudeixes de la musica que t’agrada amb gent que pensa el mateix que tu, i te segurament els mateixos gustos que tu, per mianar als concerts i que la musica et reboti per dins al cos, notar la gent com es mou, canta, gaudeixes, plora, riu, nomes per una canso es realment indescriptible.
En el meu cas canvia molt com viscla musica de com la treballo a classe, ja que em costa moltísim entendre els pentagrames, els diferents tipus de notes i tot el tema de tocar instruments que no m’agraden, penso que no tots els nenshan de tocar la flauta, segurament els hi agrada un altre instrument amb el que podrien destacar molt mes que no pas tocant una simple flauta, que això no vol dir que les flautes no sonin be ni moltmenys, però crec que hi podrien haver-hi 4 o 5 instruments basics, així si no et va be amb un pots compensar.
En canvi la historia de la música m’apassiona, m’encanta saber com va començar, quan,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Musica musica
  • Musica
  • Musica
  • La musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS