Música(català)

Páginas: 2 (379 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013
La cançó del segrest
Estava mort de por, portava tres dies en aquella habitació sense finestres, sense llum, amb cap contacte amb l'exterior, sol, esperant que aquell home li portes el menjar .Tenia molta por, molta gana, molta sed, trobava a faltar la seva mare, el seu pare, fins i tot trobava a faltar el col.legi, cada cop que aquell home enmascarat obria la porta el nen tenia ganes desortir corrents, però, no podia, tenia massa por.
Aquell home cada dia repetia la mateixa melodia, sempre la mateixa estrofa.
Només sentir.la no podia evitar començar a tremolar.
Un dia, el nen vaveure que la porta no estava ben tancada i com no sentia cap soroll darrera la porta va decidir sortir d'aquella habitació tan depriment, va mig obrir la porta per mirar si estava al menjador, com no hiera, el nen va sortir corrents decidit cap a la porta, però estaba tancat amb clau, el nen buscava les claus desesperat, però va sentir que aquella melodia cada cop es sentia més aprop, l´ homeemmascarat s'estava dirigint on ell estava, havia de sortir d'aquella casa o segurament no veuria més a la seva familia. Quan ja s'havia donat per vençut, les va trobar, va obrir la porta i va sortircorrents. No sabia on era, ell nomès veia arbres i corria i corria cap endevant sense mirar enrrera, fins que va arribar a un poble on va trucar a casa seva desde una cabina telefònica.
La seva familia nopodia creure que el seu fill tornés a estar a casa seva sa i estalvi. El nen era feliç de tornar a casa seva, de veure a la seva mare, al seu pare, a tota la familia.
Després d'uns dies els seuspares van portar el nen a la comissaria per reconéixer un dels sospitosos com a segrestrador, però el nen no sabia qui era, perquè tenia la cara tapada. Però de cop un d'ells va a començar a cantaraquella cançó, la mateixa cançó que cantava el segrestador, la mateixa cançó, la mateixa estrofa, el nen la va reconéixer de seguida.
Gràcies a aquella cançó van aconseguir tancar a la presó al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Música medieval (català)
  • Musica profana (en catalán)
  • La Música Negra (Català)
  • Esquama musica en catalan
  • català
  • Catalan
  • Català
  • Catalán

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS