Música

Páginas: 2 (465 palabras) Publicado: 21 de julio de 2014
1. FITXA TÈCNICA
Títol original: Music Box
Any : 1989
País de producció: Estats Units
Director: Constantin Costa-Gavras
Guió: Joe Ezsterhas
Música: Philippe Sarde & Joele Van EffenterreFotografia: Patrick Blossier
Productora: Carolco Pictures
Actors principals: Jessica Lange, Armin Mueller-Stahl, Frederic Forrest, Lukas Haas, Michael Rooker,Donald Moffat, Cheryl Lynn Bruce, J.S. Block2. SINOPSIS

Un immigrant que fa 37 anys que viu a Estats Units rep una carta dient que és un anticomunista i un criminal de fa 40 anys i que el govern Hungar el pot reclamar. Ell diu quetreballa a una fàbrica i que el seu fill va ser soldat americà a Vietnam i que la seva filla és advocada americana.
Li diuen que necessita un advocat i ell vol que ho sigui la seva filla. Li explica lahistòria de vida a la seva filla, que havia sigut policia, però va dir que era pagès per poder anar a Estats Units.
La filla li diu al seu pare les proves que tenen contra ell i el pare li diu que no ésveritat. Tots els veïns es manifesten davant casa seva pensant que és culpable.
El judici comença i diuen que està acusat de criminal de guerra, que formava part d’un esquadró de la mort de les SShongaresa, i que va falsejar les dades per demanar la nacionalitat americana.
Durant el judici es presenten testimonis que el Sr. Miska va matar d’un tret a un nen gitano i la seva mare, que va matarmolts jueus i que disfrutava matant gent. Els hi ensenyen una foto de jove de Miska i tots el reconeixen. L’acusador demostra que el Sr. Lazlo és Miska amb uns carnets de fa molts anys.
Al Sr. Lazloli agafa un atac de cor i el porten a l’hospital.
La filla, l’advocada, viatge a Hongria per continuar investigant i descobreix que un hongarès ja havia acusat altres vegades a altres persones de serMiska. Allí descobreix una caixa de música on hi ha amagades unes fotografies del que va fer el seu pare quan era militar de la SS.
Quan el judici ja ha acabat i s’ha demostrat que el Sr. Lazlo no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Musica musica
  • Musica
  • Musica
  • La musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS