música

Páginas: 4 (998 palabras) Publicado: 28 de agosto de 2015



HEAVY METAL

Heavy metall (en espanyol traduït com metall pesat). És un gènere musical que incorpora elements inspirats en el blues rock, el rock àcid dels 60 's i de la música clàssica, alcostat del hard rock, amb el qual comparteix trets essencials. L'origen del heavy metal remunta a la fi dels anys 1960, impulsat per alguns grups de l'època, els quals van anar incorporant sons més potentsi distorsionats, agregats a més energia. El heavy metal va guanyar popularitat al Regne Unit i als Estats Units durant els anys 1970, més encara a la fi d'aquests, fins a la seva assentament idifusió universal durant els anys 1980.

El heavy metal a finals dels 60 i començaments dels 70.
Els anys 70 serien anys importants i essencials per al sorgiment artístic i comercial de l'heavy metall, elqual es va veure reflectit en el hard rock de l'època i la seva evolució al que més tard es coneixeria com heavy metall.
Bàsicament 3 bandes eren protagonistes durant aquests anys; Black Sabbath, DeepPurple, Led Zeppelin, prenent com a base el seu so hard rock, cimentant el que més tard seria Judes Priest. Black Sabbath va ser la metamorfosi d'Earth, un grup conformat per Ozzy Osbourne en la veu,Tony Iommi a la guitarra, Geezer Butler al baix i Bill Ward en la bateria en 1968. Nascuts a Birmingham, van ser els creadors del concepte de les lletres críptiques en el metall, en contrast amb leslletres pacifistes de l'època.

El heavy metall en els anys 80
A l'una amb l'èxit d'AC / DC, a Anglaterra va sorgir el punk a mitjans i finals dels anys 70s. El punk rock va néixer a mitjans dels anys70 tant com a reacció contra les condicions socials i l'excés de música rock and roll, inclòs el heavy metal, de l'època [cita requerida]. Les vendes de discos heavy metall van caure bruscament amitjans i finals dels 70 (1975 - 1978), a favor del punk, la música disco i el rock més comercial.
Mentre la major part de les discogràfiques es van fixar en el punk, moltes noves bandes de heavy metal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Musica musica
  • Musica
  • Musica
  • La musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica
  • Musica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS