Músiques i Danses Al Món i Al Nostre Poble

Páginas: 10 (2254 palabras) Publicado: 14 de abril de 2012
Unitat Didàctica: “Músiques i danses al món i al nostre poble”.

UNITAT DIDÀCTICA: “MÚSIQUES I DANSES AL MÓN I AL NOSTRE POBLE”
1. JUSTIFICACIÓ.
Objectius d’etapa. Perquè desenvolupa hàbits de treball individual i grupal, d’esforç i de responsabilitat d’estudi, així com actituds de confiança en si mateix, sentit crític, iniciativa personal, curiositat, iniciativa, creativitat i interés enl’aprenentatge, amb els que puga descobrir la satisfacció de l’activitat ben realitzada. Perquè desenvolupa actituds responsables i de respecte pels altres que favoreixen un clima propi per a la llibertat personal, l’aprenentatge i la convivència, així com fomentar actituds que promoguen la convivència en els àmbits familiar, escolar i social. Conèixer, comprendre i respectar els valors de la nostracivilització, les diferències culturals i personals, la igualtat en els drets i oportunitats entre homes i dones, i la no discriminació de persones discapacitades. Conèixer i utilitzar de manera apropiada el valencià i el castellà oralment i per escrit. Valorar les possibilitats comunicatives del valencià com a llengua pròpia de la Comunitat Valenciana i com a part fonamental del seu patrimonicultural, així com les possibilitats comunicatives del castellà, com a llengua comú de totes les espanyoles i espanyols. Conèixer i valorar l'entorn natural, social, econòmic i cultural de la Comunitat Valenciana, situant-lo sempre en el seu context nacional, europeu i universal, així com les possibilitats d'acció i cura del mateix. Iniciar-se, així mateix, en el coneixement de la geografia de laComunitat Valenciana, d'Espanya i universal. Valorar la higiene i la salut, conèixer i respectar el cos humà, i utilitzar l'educació física i l'esport com mitjos per a afavorir el desenvolupament personal i social. Comunicar-se a través dels mitjans d'expressió verbal, corporal, visual, plàstica, musical i matemàtica; desenvolupar la sensibilitat estètica, la creativitat i la capacitat per a gaudir deles obres i les manifestacions artístiques. Conèixer el patrimoni cultural d'Espanya, participar en la seva conservació i millora, i respectar la seva diversitat lingüística i cultural. Conèixer i valorar el patrimoni natural, social i cultural de la Comunitat Valenciana, dintre del context històric, social i lingüístic propi, així com participar en la seva conservació i millora. Desenvolupartots els àmbits de la personalitat, així com una actitud contrària a la violència i als prejudicis de qualsevol tipus.

Objectius d’àrea 1. “indagar en les possibilitats del so, la imatge i el moviment com a elements de representació i comunicació i utilitzar-les per a expressar vivències, idees i sentiments, contribuint amb això a l’equilibri afectiu a la relació amb els altres”. 2. “Desenrotllarla capacitat d’observació i la sensibilitat per a apreciar les qualitats estètiques, visuals i sonores de l’entorn”. 4. “Explorar i conèixer materials i instruments diversos, tenint en compte els tradicionals de la Comunitat Valenciana, així com a adquirir codis i tècniques específiques dels diferents llenguatges artístics per a utilitzar-los amb fins expressius i comunicatius”. 7. “aprendre aposar-se en situació de viure la música: cantar, escoltar, inventar, dansar i interpretar manifestacions de distints estils, temps i cultures”. 10. “conèixer i valorar diferents manifestacions artístiques del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana, d’Espanya i de la Unió Europea, col·laborant en la conservació i renovació de les formes d’expressió locals i estimant l’enriquiment que suposa elintercanvi amb persones de diferents cultures que compartixen un entorn”. 11. “desenrotllar una relació d’autoconfiança amb la producció artística personal, respectant les creacions pròpies i les dels altres a més de saber rebre i expressar crítique i opinions”.

Perquè desenvolupa, globalitza i connecta diferents àrees i competències del currículum, com les matemàtiques, coneixement del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Concepció Del Món I Ideologia
  • SALUT AL TERCER I QUART MÓN
  • Dansa I Espiritualitat
  • El Tercer Món, La Descolonització D'Africa, I W.W.Rostow I El Context Històric De 1960
  • CONTES I DANSES
  • Unidad Didáctica El Nostre Poble
  • Breu historia del món cap 3 i 4
  • Revolucions i protestes al món islàmic de 2010-2011

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS