n0se

Páginas: 6 (1388 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2014
 TOTS ELS DETECTIUS ES DIUEN FLANAGAN

RESUM
Aquest llibre tracta d'un nen que li agrada ser detectiu, es diu Flánagan. El seu veritable nom és Joan i sempre ha algun cas de resoldre.
La gent li demanava favors i Flánagan els portés a terme a canvi de diners. Hi havia casos en què la gent es negava a pagar els seus serveis fent-li unxantatge. Un d'aquests casos involucrava al pinxo del col · legi, es deia Xarxeneguer. Ell volia veure "Sabrina" nua. El cas és que Flánagan va haver d'acceptar aquest treball. Va demanar ajuda a la seva germana Pili. Una nit Charcher i Flánagan van anar a casa de Sabrina a espiar. La hi podia veure per la finestra del saló. Havien de fer que es despullés allà, a si que Pili la va cridar dient quea tothom li havia sortit una granellada al pit i que era importantíssim que l'hi mirés en aquell moment. Es va descordar la brusa i ...... Charcher treure fotos del que veia, Flánagan no va comptar amb que li fessin fotos. Això va provocar que es enfadasen entre ells. Flánagan havia de pensar en alguna cosa-hi solucions.
Un dia Flánagan es va trobar a una noia gitana de la qual es va enamorar resmés veure-la. Es deia Carmen. Ella tenia un problema molt greu, però no podia pagar-li perquè no tenia diners. Carme li va parlar que tenia una germana anomenada Feli, que estava casada amb un senyor molt brut anomenat Manolo Molinero. Un dia el fill de la Feli, Josep, havia desaparegut. Carmen i Flánagan pensar que els seus pares l'havien regalat perquè no ho podien mantenir. Llavors Flánagan vaanar a buscar alguna pista a la plaça de Catalunya, on pidolava Feli. Un noi, que deia que també era detectiu, li va dir a Flánagan que sabia el que havia passat. Els senyors Rocafort l'havien robat. Però això era mentida per així poder entrar i robar la casa. Quan Flánagan va entrar a la casa es va trobar amb un nadó, creient que aquest nen era Josep, hi va portar. En sortir, la policia estavaesperant. Nines, una noia molt maca i una mica pija, li va obrir una porta propera perquè pogués escapar. Quan Flánagan va portar el nen a casa de la Feli li va dir que aquest no era el seu fill, però Manolo, el pare, va dir que sí que ho era i va arrencar a Flánagan de casa. Al cap d'una estona va sortir Manolo amb el nen i Flánagan el va seguir, pensant que tot això era molt estrany. Van arribara la consulta del doctor Villena. Flánagan va veure com després de tocar Manolo el timbre li obria la porta una infermera, com trigava molt, va tocar Flánagan també el timbre i va poder entrar dient que era amic de Manolo. Així es va assabentar que el que allà passava era que es dedicaven a vendre beus i també volien vendre aquest. Flánagan es va portar al nen i l'hi va retornar als seusveritables pares. Aquests estaven molt agraïts i li van demanar que intentés trobar un braçalet que també els havien robat.
L'endemà Manolo va aparèixer mort. Flánagan descobrir que l'havia matat el doctor perquè li estava causant molts problemes amb el comerç de nadons. A la consulta del doctor quan Flánagan estava buscant pistes trobar unes invitacions per a una festa. Nines i Flánagan aprofitarl'oportunitat per esbrinar més coses i van anar a la festa. Allà hi havia molta gent que estava relacionada amb el comerç de nadons.
Mentre eren a la festa, la germana de Flánagan va trucar a la policia, els va explicar el del robatori planejat i van anar a la festa. Van arrestar a Angel Vila pel robatori del braçalet i el doctor. Flánagan va descobrir el que havia passat amb el fill de Manolo i Feli.El doctor i Manolo l'havien venut a una família rica que no podia tenir beus. Com per una banda la família rica havia agafat afecte a Josep i per altra Feli no tenia diners per mantenir el nen, van arribar a la solució que Feli es quedés a treballar a la casa de la família rica i així els tres podien veure créixer al nen.
Flánagan havia de decidir sobre les dues noies, Nines i Carmen. Es va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS