nada

Páginas: 3 (644 palabras) Publicado: 18 de mayo de 2014


Partit Polític per la Millora de tots els Centres Educatius de Catalunya .





President: Quim ,MartínVicepresident:Mohamed Oualid,Asoufi
Tesorer : Mouad , Belhadj
Secretaris : Wilber , ZelayaSergio , benito
Alexis , Gonzales


Què Som ?
Som un partit polític de la idiologia social perquè la genttingui un nivell més o menys igual i que no hi hagi pobresa a Catalunya .
Tambè som un partit polític per millorar molt més els estudis d'aquest centre educatiu , i que sigui una centres educatiu , undel millors de tota Catalunya .

Què fem ?
Nosaltres estem fent uns quants projectes on volem presentar les nostres eleccions per demostrar que som el millor partit polític i les nostres eleccionses poden presentar amb les altres millors eleccions de Catalunya i petit es pugui realotzar tot aquest treball que hem fet.
Aquí teniu una mostra: pot entrar a la xarxa de Facebook i posar en nom delnotre partit polític i hi ha tota la informació que vulgueu.Amb aquestes eleccions si ens voteu i guanyem les podem presentar davant el president de tots els centres educatius de Catalunya i si éspossible es podran realitzar a tots els centres educatius .
Per això volem incorporar-hi ordinadors portatils a cada alumne de les aules de l'ESO . Així cada any ens estalviaríem una quantitat dediners molt elevada, ja que amb els portatils haurien llibres digitals , i també per estalviar paper i tinta i així tindrem llibres digiltals i serà més fàcil fer deures i no emportar-nos molts llibres acasa.





Perquè Lluitem ?
En aquest partit lluitem per a els nostres estudis ja que son molt importants per nosaltres encara que no ho sembli, farem que les classes més aburrides siguin les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la nada de nada
  • nada de nada
  • nada de nada
  • nada de nada
  • no se nada nada nada
  • Nada nada nada
  • Nada de nada
  • Nada de Nada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS