nada

Páginas: 2 (301 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2015
PÍTOL 1
En aquest capítol tracta sobre un barri conflicitu a hi vivia na juana .El barri era descuidat i conflictiu.Hi havia un par que l'anomenaven “la selva”perquè estava molt descuidat.Undia na Juan i na rosa estaven assegudes en un banc del parc ,varen veure als caps pelats que atacaven a uns nois morroquins.
CAPÍTOL 2
Enaquest capítol ens conta la història del seu avi ,el seu aviera un gitano de Cadis,que feia el que podia per alimentar ala seva familia.La seva dona va morir i es vatreballar a fora .Així va ser com la familia de na Juana va arribar al barri.
CAPÍTOL 3
Enaquest capítol ens conta la vida de na Juana.
És una mestressa de casa, estàcasada i té un fill. Ella no va acabar d'estudiar i ara està estudiant en una escola d'adults.

2

CAPÍTOL 4
En aquestcapítol ens parla de la seva millor amiga,na Rosa. Na Rosa té la mateixa edat que na Juana,però na Rosa es soltera, primeta i rossa.Té una perruqueria que és molt petita.Però hi va molta gent.CAPÍTOL 5
Enaquest capítol ens parla d'una història de quan na Juana tenia setze anys.Ella no volia estudiar i tampoc volia treballar.Na Juana sempre anava al mercat a ajudar alsseus pares i cadadissabte anava ala plaça amb els seus amics a fumar canuts.
CAPÍTOL 6
En aques capítol ens parla d'una història que havia succeït al barrii de naJuana. Hi va haver un conflicte entre els habitants delbarri i els magrebins i senegalesos. V an arribar els skins i el conflicte va ser més greu.Fins i tot van fermanifestacions contra els imigrants. Na Juana es va trobar amb un amic que volia que elsmagrebins ,senegaleso i gitanos fugessin del barri.Na Juana es va sentir malament.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la nada de nada
  • nada de nada
  • nada de nada
  • nada de nada
  • no se nada nada nada
  • Nada nada nada
  • Nada de nada
  • Nada de Nada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS