nade

Páginas: 6 (1389 palabras) Publicado: 5 de octubre de 2013
Biosfera, litosfera i hidrosfera


Preguntes

1. Quines són les causes de la pèrdua de la biodiversitat? Creus que la Revolució Industrial hi va tenir un paper important?

2. La indústria de la Revolució Industrial va tenir efectes contaminants sobre l’aigua? En cas afirmatiu, quines mesures es podrien haver aplicat per minimitzar els efectes?

3. La contaminació acústica té efectessobre la salut humana? Quines són les seves principals fonts?

4. Desertització i desertificació és el mateix? Quines són les principals causes ?

5. És possible que la Revolució Industrial desencadenés el problema de la desforestació?

6. La principal font d’energia de les darreres dècades és el petroli, ara bé, quines són les alternatives que existeixen per substituir-lo?

7. Quins són elsprincipals residus generats per produir energia i com afecten al medi ambient?

8. Quins són els residus que generes durant el teu dia a dia i com els pots reduir?




1. És poden enumerar les següents causes de la biodiversitat:

-L’ús insostenible dels ecosistemes i sobreexplotació de la biodeiversitat- 

-La perdua i fragmentació dels hábitats.

- El canvi climatic.
 
- Eltransport de plantes, animals i microorganismes de manera deliberada o accidental a una zona fora del seu medi geogafic i habitual que pot afectar directament a les especies autoctones. 

- L’acumulació de substancies contaminants que provoca un augment d’algues que en descompondres, consumeixen una gran quantitat d’oxigen de l’agua, que creen zones morteson no poden sobreviure altres especies. 
 Com a amenaces directes hi ha tots aquells factors que determinen l’’ús dels recursos naturals, com el creixemnt de la población i l’urbanització.

Tambe causes de la perdua de la biodiversitat són la deforestació dels boscos, les selves tropicals i els espais verds en general.

Crec que la Revolució Industrial va tenir un papaer important, ja que va duu a terme procesos industrials que vancontaminar les aigues i va provocar la perdua d’esser vius i plantes. Tambe va destruir boscos i selves per conseguir materies primeres i també va contribuir en l’extinció d’especies com els grans reptils.
 










2. La contaminació de l'aigua causada per les activitats de l'home és un fenomen ambiental d'importància, s'inicia des dels primers intents d’industrialització, pertransformar-se en un problema generalitzat, a partir de la revolució industrial. Els processos de producció industrial iniciats en aquesta època quan s'utilitzen grans volums d'aigua per a la transformació de matèries primeres, sent els afluents d'aquests processos productius, abocaments a les lleres naturals d'aigua (rius, llacs) amb deixalles contaminants.

S’haves pogut evitar la contaminació de lesaigues no abocant residus toxics, contaminants i deixalles produides per la indústria als llacs i rius de la zona. Si no ho haguessin fet el problema que patim ara mateix seria menor. Tambe s’hagues pogut evitar no barrejan l’aigua natural amb els residus i substancies en els procesos industrials.


3. El sistema auditiu es ressent davant d'una exposició prolongada a una font d'un soroll,encara que aquesta sigui de baix nivell. El dèficit auditiu provocat pel soroll ambiental s'anomena socioacusia.

Efectes psicològics: Inclouen insomni i dificultat per a conciliar el son; fatiga; estrès ,depressió; ansietat; irritabilitat; agressivitat; histèria;neurosi; aïllament social i falta de desig sexual.

Efectes en la son: El soroll produïx dificultats per a conciliar el somni. A més amés, hi pot despertar als que estan dormits.

Efectes a la conducta: El soroll produïx alteracions en la conducta, normalment, són momentànies. El soroll pot provocar sentiments d'inquietud e inseguretat.

Efectes a la memòria: En aquelles tasques on s'utilitza la memòria, s'ha demostrat que hi ha un major rendiment en aquells individus que no estan sotmesos als soroll.
Efectes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la nada de nada
  • nada de nada
  • nada de nada
  • nada de nada
  • no se nada nada nada
  • Nada nada nada
  • Nada de nada
  • Nada de Nada

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS