nancy

Páginas: 2 (481 palabras) Publicado: 23 de marzo de 2014
Assaig Antropologia social.



Realització d’un assaig (màxim quatre fulls) sobre el Mètode etnogràfic a partir de la comparació de les introduccions d’aquestes dues etnografies:

1)Malinowski, Bronislaw (1973): “Introducción: objeto, método y finalidad de esta investigación”. En: Los Argonautas del Pacífico Occidental. Barcelona: Península, pp: 19-42.http://www.subsur.net/antropologia_social_ciep/complementaria/Malinowski.pdf

2) Scheper-Hughes, Nancy (1997) “Introducción”. En: La muerte sin llanto. Violencia y vida cotidiana en Brasil. Barcelona: Ariel, pp: 12-40Introducció:
Aquest assaig presenta una comparació sobre el mètode etnogràfic a partir de la comparació de l’etnogràfia de Malinowski, Bronislaw “Introducción: objeto, método y finalidad de esta investigación”.En: Los Argonautas del Pacífico Occidental i la de Scheper-Hughes, Nancy La muerte sin llanto. Violencia y vida cotidiana en Brasil.
L’etnografia és l’estudi de les ètnies i significa l’analisisdel comportament i de la manera de viure de una raça o d’un grup d’individus o societat mitjançant l’observació i la descripció del què fa la gent, com es comporten, com interectuen entre ells peraixí poder descriure les seves creencies, valors, motivacions, etc.
L’etnografia va surgir com un concepte clau per l’antropologia per entendre l’organització i la construcció de diferents grups isocietats i és un mètode de recopilació d’informació i per descriure i investigar.



Bronislaw Malinowski (1884 -1942)

Bronislaw Malinowski, va néixer a Cràcovia (polonia), el 7 d’abril de 1884.
Esva doctorar a la facultat de filosofia, física i matemàtiques a la universitat de Cracòvia.
Malinowski, va dur a terme la investigació com a etnògraf sobre la corrent funcionalista de l’antropologiabasada en la idea en que cada un dels components i de les institucions socials es relacionen entre si dins d’un sistema en què cada un té una funció.
A més a més, Malinowski està considerat el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nancy
  • NANCY
  • nancy
  • Nancy
  • nancy
  • Nancy
  • Nancy
  • Nancy

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS