naranja mecanica

Páginas: 3 (525 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2014
La Naranja Mecánica



1. Descriu l'ambient familiar, social i econòmic del protagonista. Quina relació pot tenir amb la seva conducta?
Els seus pares ignoraven la vida d'Alex, la relació entreells era inexistent , fins i tot quan Alex va arribar a casa desprès del tractament Ludovico no es van ni tan sols alegrar sinó que estaven preocupats perquè havien llogat la seva habitació i ara elque l’havia llogat era com el seu fill. Aquesta falta d’educació i despreocupació per el seu fill fan que tingui aquesta conducta agressiva i violenta.
Alex, econòmicament viu en un lloc pobre on lasocietat esta degenerada, sense cap càstig ni res, les seves accions son com un joc.

2. Com explicaries la conducta dels drugos?
Els drugos són un grup de adolescents que practiquen la ultraviolència, es dediquen a violar a les noies i a maltractar a la gent simplement per diversió ,el líder del grup es l’Alex, es el mes violent del grup, els seus companys li diuen George . Al principi l’Alexes el líder però els seus companys s’enfaden amb l’Alex perquè usa la violència contra ells per a tenir-los sota el seu poder amb ell i li traicionan, fent que la policia li atrapi. Al final elsseus amics acaben sent policies i quan Alex surt del tractament li peguen una palissa.
3. Descriu el tractament Ludovico. Identifica el tipus de condicionament a què respon i elabora un esquema delcondicionament.
A Alex li subministren una substància emètica que li produeix nàusees. Li fan veure a la vegada imatges agradables per a ell, pallisses, violacions, escenes de guerra ... I tot amb unabanda sonora també agradable per a ell, obres de "Ludwig van". Al cap de poc temps es produeix l'associació entre les escenes i la música que abans li agradaven amb les terribles nàusees. És a dir,converteixen un estímul apetitiu en un aversiu.
El condicionament clàssic, és un tipus d'aprenentatge associatiu que va ser demostrat per primera vegada per Iván Pávlov.
Pavlov va observar que,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • La naranja mecanica
  • Naranja Mecanica
  • Naranja Mecánica
  • Naranja mecanica
  • La Naranja Mecanica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS