Narración

Páginas: 5 (1155 palabras) Publicado: 30 de agosto de 2014
El meu Maria Cifre, tenc 60 anys i patesc càncer. Quan m'ho varen dir la veritat es que vaig pensar que els meus dies havien acabat, però avui m'he aturat a pensar amb tot el que ha passat a la meva vida, i he vist que la meva vida es pot acabar avui mateix, perquè es pot dir que ha estat la vida mes bonica que mai hauria imaginat que tendria. Perquè m'entengueu us explicaré perquè;

Tot vacomençar quan tenia 15 anys, a n' aquells moments ni hem sabia suportar a mi mateixa, m'havien detectat que tenia esquizofrènia, pensava que ningú m'estimava i que era el segon plat per tothom, viva al meu mon, molta gent deia que estava botja i que de somnis no es viva. Jo volia ser cantant era la meva única il·lusió, viva per la musica, per els meus ídols, per ningú mes, sempre la gent me deia noles coneixeràs, i moltes mes coses. Liam Mcvey sempre deia “Si vols alguna, costi el que costi ho pots aconseguir”, aixo es el que vaig fer jo, volia ser cantant, i era el que seria. Sabia que la meva mare no hem deixaria presentar-me a un concurs, ni res per l'estil, perquè la seva ideologia era estudia si vols tenir un bon futur. Aixi que el que vaig fer va ser fer un vídeo, cantant la cançó'You and I' de Beautiful life i la vaig pujar a youtube, sabia que fer-se conegut a aquella xarxa social era molt difícil ja que era molt gosa, tenc record de que aquell vídeo va arribar a les 200 reproduccions en uns 15 dies i tenia uns 20 subscriptors, allò era tot un logr per jo. A mesura que anava pujant vídeos les reproduccions augmentaven i els subscriptors també. I va haver un moment que hemconeixia tot Espanya, i que actuava a festivals a la meva illa Mallorca, però també per tot Espanya i tan sols amb 17 anys havia aconseguit allò. Si es podia dir que ja havia aconseguit el meu somni; ser cantant.
Alló no es va aturar aqui pero, els mànagers de Beautiful Life hem van donar la oportunitat de ser la telonera d'ells. Alló ja era com estar al país de les meravelles, seria la teloneradels meus ídols, i aixi va ser, i apart de conèixer als meus ídols, vaig guanyar 4 millors amics i un germà, un germà que m'ha acompanyat al llarg de la meva vida des de llavors, per riure i per plorar, ell es el Liam Mcvey. Als pocs mesos d'haver actuat per ells una discogràfica del Regne Unit hem va proposar fer un disc, no m'ho vaig pensar dues vegades, vaig dir que si. Sabia que aixo suposavaanrmen a viure al Anglaterra, i deixar la meva família i als meus amics, sabia que seria dificil, pero també sabia que era la meva oportunidat. Al Juriol del 2016 hem vaig mudar a Londres; Anglaterra. Sabia que no estaria tota sola, tenia al James, Justin, Chaz, Ed i per suposat al Liam. Aquell estiu vaig treballar molt dur, havia de formar una banda, compondre cançons, fe un disco, i a mes ferconcerts. Amb molt d'esforç vaig arribar a formar la banda, s'anomenava 'Far Away' allò va ser el principi de una gran revolució, varem compondre cançons, varem fer l'àlbum que es titulava 'Strong', varem fer un tour per Europa, sent teloners de diversos cantants com Ke$a, Cher Lloyd, One Direction i Demi Lovato.
Tenia un somni que encara no havia complit conèixer a The Vamps. El dia que feia 19anys era de gira per USA, fora de la meva família, però aprop de la meva segona família, hem record que aquell dia tenia un concert, quan va acabar, el meu regal d'aniversari va ser conèixer a The Vamps, i al meu futur marid Brad Will Simposon. Si el meu ídol, el meu amor platònic, es va convertir amb el meu marid, es tard sabre com.
Van passar un parell de mesos i m'havia fet realment amiga delsintegrants de The Vamps, el dia de la presentació del seu 5 àlbum hi vaig anar, allà Brad devant tot el public hem va demanar si volia ser la seva novia, estava que no m'ho podia creure, esta clar que vaig dir que si, tota la premsa xerrava d'allò, el cantant de the vamps i la cantant de far away junts, va ser una bomba. Van anar pasant els anys el 2023 ja tenia 5 àlbums, premis, una gran...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mis Narraciones
  • narracion
  • narracion
  • narración
  • La Narracion
  • la narracion
  • narracion
  • La narración

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS