Natació Sincronitzada Masculina

Páginas: 2 (434 palabras) Publicado: 4 de marzo de 2014
EASD.PG.BDN AMN 1rA batx artístic Ed. Física

Natació sincronitzada masculina
Sempre hem escoltat parlar de la natació sincronitzada femenina, amb coreografies molt complexes i elàstiques i ambuna gran dificultat de precisió sobretot en les grupals, on cada pas de cada nedadora es clau per poder obtenir la major puntuació del jurat. És un esport que necessita saber controlar els temps dinsde l’aigua, aguantar la respiració bastant estona i saber mantenir el cos flotant durant el temps que calgui.
Doncs be, perquè no plantejar-nos la possibilitat de formar un grup de nataciósincronitzada masculina?
Un grup de cinc homes nedadors de Catalunya va presentar la idea al 2009 i van començar a entrenar amb una entrenadora professional amb la que van aconseguir en nomes quatre mesospoder interpretar una petita coreografia amb passos més o menys com els de la lliga femenina. Però es van trobar un problema, i és que les dones són més àgils i flexibles que els homes i la majoria depassos d’aquest esport són massa femenins, tenint en compte que elles porten moltíssim més temps d’avantatge.
Aquesta idea no se’ls ha aparegut a ells directament, sinó que pel centre d’Europa jaexistien de fa temps alguns equips d’homes practicant la natació sincronitzada masculina, però encara no està federada per poder competir en campionats mundials com es el cas de les dones.
El que volenaquests homes és poder aconseguir que aparegui també en els Jocs Olímpics la categoria masculina de natació sincronitzada.

Opinió:
Moltes persones es queixen que malgrat el futbol femení existeix iporta molts anys practicant-se, mai s’anuncia a la televisió un partit important femení ni es fa tanta publicitat malgrat hi hagin bons equips. Doncs penso que en aquest esport passa el mateix però ala inversa, és a dir, trobo que es un esport molt bonic i artístic però mai he vist per la televisió un equip masculí, de fet, fins que no m’he posat a buscar informació sobre aquest esport per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Natacio
  • La natació
  • La Nataci N
  • Masculinidad
  • Masculino
  • Estils de Natació
  • masculinidad
  • Nataci N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS