nbjm

Páginas: 2 (490 palabras) Publicado: 28 de abril de 2014
Cristian Bagnasco 4c



RESUM TIRANT LO BLANC

Aquesta pelicula explica la història d'amor entre Carmesina, princesa i succesora de Constantinopla, i Tirant lo Blanc un gran cavaller, quecridat pel Emperador de Bizanci el seu objectiu és lluitar contra el turcs.
Tirant al entrar en el imperi diposita confiança als emperadors per vencer als turcs i inmediatament queda maravellat per labellesa de Carmesina, las doncelles reials es donen compte de la situació i fan tot l'ho posible per què Carmesina perdi la virginitat amb Tirant i aixì i hagui motiu suficient per casar-se i tenir unfutur emperador fort i jove.
Tirant en la primera batalla guanya i frena el avençament turc.
Però no tot seria un camí de roses, la Viuda es posa entremig de la “relació” fent que pensin de malamanera entre ells i aixì poder veneficiar-se al Tirant.
No obstant això la emperatriu una dona madura, mante relacions amb el seu amant, Hipolit, el nebot de Tirant i el Emperador va tocant culs pelspasadissos a les doncelles.
Tirant en una aventura per reconciliar-se amb Carmesina despres de desenmascarar les mentires de la Viuda, te un accident i es trenca les cames, acte seguit planeja un plai cau “accidentalment” del cavall i no podra lluitar contra el turcs.
El rei es mostra preocupat pero Tirant prometeix anar encara que sigui mutilat. Pasa el temps i Carmesina i Tirant encara no hanarribat al coït. Tirant s'en va a la guerra i tot seguit arriva mohamed 4 pare de mohamed 3 ,un jove i atractiu princep que vol casarse amb Carmesina per tal de evitar la guerra. El rei demana un diaper persar-s'ho
Carmesina al enterarse s'en va als campaments amb l'intenció de perdre la virginitat d'una vegada per totes. Tirant encara amb les cames trencades es ajudat pels cavallers i el posena sobre de Carmesina despullada i preparada , les doncelles li obren les cames i els cavallers moven al Tirant cap endevant i enderrera per què sigui plaenter l'acte sexual.
Carmesina quan arriva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS