ndsdhjsd

Páginas: 3 (662 palabras) Publicado: 11 de abril de 2014
EL ROCK & ROLL
A la dècada de 1950 van sorgir els orígens del rock and roll que es basava en la combinació de diferents estils musicals tals com el blues, el jazz, el góspel,etc. També va estarinfluenciat per generes tradicionals com la música folklòrica d’Irlanda, el country i generes molt avançats ja.
La fusió d’aquests i altres generes musicals de l’antic districte Five Points de Nova Yorka mitjans del segle XIX va resultar el Rock and roll.
Com a pioner o creador d’aquest moviment musical va destacar el gran Elvis Presley amb la cançó del rock a la presó, Bill Haley, Chuck Berry omolts mes.
A partir d’aixó la música rock va anar adquirint diferents canvis que van anar a portar als subgèneres del rock. Els mes destacables i coneguts són:


Rocksteady
Skate rock
Street punkTrip rock
Rootsrock
Slam death metal
Sunshine pop
Twee pop
Sadcore
Sludge metal
Surf
Unblack metal
Screamo
Soft rock
Swamp rock
Viking metal
Shoegazing
Soul rock
Synthpop
Visual keiShock rock
Speed metal
Synthpunk
Zeuhl
Ska punk
Stoner metal
Thrash metal
Skate punk
Stoner rock
Thrashcore








JAMES BROWN
James Joseph Brown va néixer el 3 de maig de 1933 aCarolina del Sud. Va ser un gran cantant, compositor, ballarí i productor del gènere Rhythm and blues, soul, funk i rock durant els anys 1956 fins a finals del 2006, originari de Augusta (Geòrgia).Va ser catalogat com “The Godfather of Soul” es a dir, el padrí del soul. Prové d’una família pobre de barri marginal, aixó fa que hagi tingut una adolescència i infantesa difícils, des de principis del’adolescència va haver de començar a treballar, la seva mare va abandonar-lo i va viure amb el seu pare que passejava per uns àmbits poc recomanables i molt menys per nens. Abans de tenir vint anysva estar detingut diverses vegades per robatoris a mà armada i va ser empresonat, un cop fora va estar tres anys en un reformatori.
Desprès d’aquests anys de rebeldía va ficar-se en un grup de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS