necesidades y satisfactores

Páginas: 3 (717 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2014

1. Què és una necessitat?
Una necessitat és tot allò que resulta indispensable per a assolir un estat de felicitat plena. Pel que fa a les necessitats fonamentals, aquestes són invariables, loúnic que canvia es l mitjà pel qual es satisfan aquestes necessitats. Cal dir que les necessitats són carències fins al moment en que queden assolides.
2. Què és un satisfactor?
Un satisfactor és totaquell bé o servei que ens permet o ens apropa a l’objectiu final d’assolir les nostres necessitats fonamentals.
3. Què és un satisfactor destructor?
Els satisfactors destructors són aquells quemitjançant la seva aplicació satisfan una necessitat a costa d’una altra, impossibilitant o dificultant l’assoliment d’aquestes altres necessitats.
4. Què és un satisfactor sinèrgic?
Un satisfactorisinèrgic és tot allò que mitjançant el seu assoliment no tan sols satisfà una sola necessitat sinó que implícitament ens permet satisfer-ne d’altres.
5. Com definiríeu la necessitat d’identitat?Definiria la necessitat d’identitat com la necessitat dels essers humans a pertànyer a una comunitat determinada. Aquesta comunitat porta amb sí una sèrie d’implicacions com per exemple un idioma ocultura determinada així com una localització geogràfica específica.
6. Com definiríeu la necessitat d’enteniment?
Definiria la necessitat d’enteniment com a la necessitat dels essers humans d’adquirirconeixement i eines per combatre la ignorància. Amb ella van associades una sèrie de característiques com la curiositat, la disciplina o la consciència crítica.
7. Com definiríeu la necessitat departicipació?
Definiria la necessitat de participació com la necessitat dels essers humans d’assolir una sèrie de drets i responsabilitats, així com també una sèrie d’obligacions vinculades a una feinao activitat productiva, que ens facin formar part de una comunitat o societat, i que les activitats realitzades contribueixin a la millora d’aquesta comunitat o societat.
8. Definiu satisfactors...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Necesidades y satisfactores
  • Economía, Satisfactor y Necesidad
  • productos satisfactores y necesidades
  • Ensayo de necesidad, escasez y satisfactor
  • Tipos De Necesidades Y Satisfactores
  • Necesidades y satisfactores Manfred Max Neef
  • L tecnologia como satisfactor de necesidades
  • Necesidad Y Satisfactor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS