Negocios

Páginas: 5 (1249 palabras) Publicado: 15 de noviembre de 2012
Nom i cognom de l’estudiant


Prova d’avaluació contínua 3. Unitat 3.
De la idea a l'oportunitat. El paper de la creativitat i la innovació



Presentació i competències

Aquesta activitat d'avaluació continuada es basa en l'estudi i anàlisi del Mòdul 3. De la idea de negoci a l'oportunitat. El paper de la creativitat i la innovació de l'assignatura Iniciativa Emprenedora. En teniu elsmaterials a l’abast, tant en format paper com en format electrònic.

Aquest mòdul descriu el concepte de creativitat i d’innovació com a fonts d'idees i d'oportunitats i estudia els factors d'incidència i la metodologia per avaluar les idees de negoci i detectar aquelles que puguin ser oportunitats.

Les competències i els objectius d'aprenentatge en relació amb el mòdul 3 de l'assignatura iel desenvolupament d'aquesta prova d'avaluació contínua (PAC) són:

- Descobrir i destacar la rellevància de la creativitat en el procés emprenedor.
- Reflexionar sobre el concepte de la creativitat i la innovació i comprendre’n les diferències.
- Distingir entre idea de negoci i oportunitat de negoci, i reconèixer la importància d’aquesta última.
- Conèixer els passosnecessaris per desenvolupar un procés creatiu.
- Aplicar les tècniques de creativitat per a trobar idees.
- Saber on buscar idees de negoci i on inspirar-se per aconseguir la innovació.
- Analitzar la viabilitat d'una idea i d’una oportunitat de negoci.


L'activitat d'avaluació contínua 3 es divideix en dues parts. La primera, que també te dos apartats, pretén l'estudi, la reflexió, eldetall i aprofundiment sobre els continguts en el mòdul 3, i busca verificar que l'estudiant entén correctament els termes. La segona part de l'activitat, realitzada en grup i finalitzada de forma individual, analitza la diferència entre una idea de negoci i una oportunitat de negoci. De tot això caldrà fer-ne una anàlisi crítica.

Per a la realització òptima d'aquesta activitat cal quetreballeu el mòdul 3 i utilitzeu totes les fonts d'informació (biblioteca, Internet...) que teniu al vostre abast, dins i fora del campus virtual.


Criteris d’avaluació

Els criteris principals per valorar les activitats d'avaluació contínua són la capacitat per aplicar a la pràctica els conceptes teòrics apresos, la profunditat en l'anàlisi de les qüestions plantejades i la consistència en lesrespostes, entre altres qualitats (com la correcció gramatical i ortogràfica).

No es valorarà cap resposta que s'hagi extret literalment dels materials ni d'altres fonts d'informació. Tampoc no es valoraran els exemples inclosos a l’enunciat. Així mateix, tota resposta copiada d'un altre/a company/a serà considerada com a suspesa (D). La creativitat, doncs, es valorarà positivament.


Format idata de lliurament

Finalitzada la PAC, cal que poseu el vostre nom a l'encapçalament, que guardeu el treball sense modificar les propietats del document/plantilla -podeu esborrar els punts que no siguin necessaris: presentació i competència, criteris d'avaluació, format i data de lliurament; i deixar únicament els enunciats i les respostes-, rebategeu l'arxiu segons el protocol establert en elpla docent, i l'envieu a vostre/a consultor/a mitjançant la bústia de “Registre i lliurament d'activitats" que trobareu a l'aula virtual.

El nom del fitxer ha de tenir el següent format: PAC3_Cognom1_Cognom2.doc (o en format pdf). Els cognoms s'han d’escriure sense accents. Per exemple, l'estudiant Maria García Sans hauria d'anomenar l'arxiu de la PAC3 d'Iniciativa Emprenedora de la manerasegüent: PAC3_Garcia_Sans.doc

La data de lliurament d'aquesta segona prova d'avaluació continuada acaba a les 24 hores del dia 19/11/2012. La proposta de solucions de la PAC3 es publicarà el dia 20/11/2012, i les qualificacions, el dia 27/11/2012

Enunciat


PRIMERA PART (1) CAS PRÀCTIC (DOS PUNTS)

Assessorament per a tots SL és un petit despatx d’assessoria en el qual treballen vuit...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • NEGOCIOS SON NEGOCIOS
  • negocios son negocios
  • negocio a negocio
  • negocios son negocios
  • NEGOCIOS SON NEGOCIOS
  • Negociable Y No Negociable
  • Negocios Y Negocios
  • negocios son negocios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS