Nespresso

Páginas: 4 (931 palabras) Publicado: 19 de enero de 2011
ICV-EUA

L'estètica del cartell que ha utilitzat és força similar a la del cartell que van fer servir les passades eleccions. La novetat principal, es el canvi de candidat que hi ha hagut ( de JoanSaura a Joan Herrera ), però en les eleccions del 2006, la fotografía del cap de llista també es va fer en blanc i negre i el verd va ser el color protagonista. D'altra banda, el fons de l'anticcartell era de color negre i només s'enfocava la cara d'en Saura situada a la part dreta del cartell.
També podem observar, que en l'antic cartell, la pàgina web i els logotips del partit apareixen a lapart inferior.
Han utilizat el color blanc per al fons, i el candidat apareix en blanc i negre, enmig del cartell i es mostra el seu cos fins gairebé els genolls. La fotografía es molt austera isenzilla, però almenys és honesta, i li escau força bé al candidat, auster i senzill com la foto. Podem observar com Joan Herrera, es mostra amb un aspecte informal, amb l'americana oberta, sense corbatai amb una ma a la butxaca.
A dalt de tot del cartell, es pot apreciar a l'esquerra la seva pàgina web i el logotip i lema del partit a la dreta. En el lema “d'esquerres i ecologistes de debò”, esresalta “de debò” en color vermell, ja que és el color que representa els partits d'esquerra. Per tant, volen insinuar de que es tracta d'un autèntic partit d'esquerra. Enmig del cartell i davant de lafigura del candidat, apareix una franja de color verd inclinada, amb el lema de la campanya “Verd esperança. Solucions d'esquerres”. Les lletres del lema son de color blanc i vermell, que juntament ambel fons verd, formen els tres colors del logotip del partit. En el lema “verd esperança”, utilitzen el significat i el valor que representa el color verd.
Trobo que els lemes “Solucions d'esquerres”o “Govern d'esquerres” (2006) han quedat antiquats i començen a ser reiteratius i difícils de creure després del pas d' ICV pel govern. L'Eslògan electoral utilitzat en aquestes eleccions és sense...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nespresso
  • Nespresso
  • Nespresso
  • nespresso
  • Nespresso
  • Nespresso
  • Nespresso
  • nespresso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS