nhty

Páginas: 2 (300 palabras) Publicado: 4 de septiembre de 2014









LLOC
Ruta amb bici des de Villafeliche (Saragossa) fins a Fuentes de Jiloca (Saragossa)
ACTIVITAT
Passejada en bicicleta seguint la guia verdque hi ha entre Daroca i Calatayud, que aprofita la línea del ferrocarril camí real Soria. Aquesta línea ja no existeix i s’ha fet servit per fer diferents rutes, estàprohibit anar amb cotxe.
La via verda entre les poblacions de Calatayud i Torrelapaja agonizes 38.2 quilòmetres, però capaç d'executar si és probable que convertint-se enun projecte més ambiciós. "Podem fer res amb 40 quilòmetres si no llavors continuar fins a Sòria. Com el viatge de Caminreal a Calatayud, que s'uneix a una altracarretera que va de Ojos Negros a la zona de Castelló i València", subratllava espai fresc i confor. Per a ell, idealment "anar unint àrees així les vies verdes no són nomésuna extensió en una determinada comarca o població, però seguir els camins que ja estan en ús i aconseguir que algun dia tindrem un sender GR-nivell, un camí de granrecorregut de 300 o 400 quilòmetres".
RUTA
Vam sortir de Villafeliche, Calle Mesón, a las 9 del matí a direcció al riu Jiloca. Arribem fins a la antiga estació de tren deVillafeliche i allà es on comença la ruta. Travessem el poble de Montón sempre per la via verda al kilòmetre dos de la ruta desprès continuem travessant finques defruites al llarg del camí del riu fins arribar el segon poble que es fuentes de Jiloca.
OPINIÓ PERSONAL
Es una ruta que coneixo, bastant ja que soc de aquest poble deSaragossa. No es un ruta dura a nivell físic ja que la pot desenvolupar tothom si fa bon temps.


Aquí estic amb la meva amiga que hem va acompanyar a fer la ruta
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS