niemeyer

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2014
Oscar Niemeyer
Oscar Ribeiro de Almeida Niemeyer Soares Filho va néixer a Río de Janeiro, el 15 de desembre de 1907 i va morir a Río de Janeiro el 5 de desembre de 2012.
Oscar Niemeyer  vaser un arquitecte molt conegut i se’l considera un dels més importants de l’arquitectura moderna internacional. És molt conegut per dissenyar molts edificis de la capital de Brasil, Brasilia, iper ser un dels dissenyadors de la seu de l’ONU.
CatedralMetropolitana Nossa Senhora Aparecida
Aquest edifici està format per moltes columnes que comencen al terra i que es toquen entreelles només en un punt, tota la resta està feta de vidre de varis colors. A mi em sembla un edifici bastant futurista, per la seva forma, per les columnes…
Santiago Calatrava
Santiago CalatravaValls va néixer a València el 28 de juliol de 1951, és un arquitecte, escultor, enginyer i dibuixant valencià.
Se’l considera un arquitecte especialitzat en grans estructures. Calatrava harebut nombrosos premis i reconeixements pel seu treball. Entre ells es destaca el Premi Príncep d’Astúries de les Arts. També ha sigut nombrat Doctor honoris causa vint ocasions.
Ciutat de lesArts i les Ciències de València
Òscar Tusquets i Blanca
Òscar Tusquets va néixer a Barcelona el 1941.  És un arquitecte català. Va estudiar al Col·legi Alemany de Barcelona, a l'Escola de laLlotja i a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Va fundar Studio PER (1964).També es va dedica al disseny industrial i gràfic. La Vila Olímpica del Poblenou
Carles BuïgasCarles Buïgas i Sans va néixer a Barcelona, 18 de gener de 1898 i va morir a Cerdanyola del Vallès el 27 d'agost de 1979, va ser un arquitecte, enginyer i luminotècnic català.
Va ser conegut perhaver dissenyat la il·luminació del Palau Nacional (Barcelona) i del recinte de l'Exposició Internacional de Barcelona de 1929, així com la Font Màgica de Montjuïc.
Font màgica de Montjuïc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Niemeyer
  • niemeyer
  • niemeyer
  • Niemeyer
  • Niemeyer
  • niemeyer
  • Oscar niemeyer
  • Oscar niemeyer

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS