nike

Páginas: 2 (304 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2013
Producte.

Nike és una empresa dedicada a la produccio d’equipament esportiu. Els primers productes de Nike van ser bambes per fer esport. Actualment produeix material esportiu dequalsevol modalitat esportiva com: basket,futbol,tennis,skate etc… Nike es va centrar en la producción de sabates esportives per qualsevol tipus d’esport. Per això té una gama amplia deproductes.A més de sabates, produeix i comercialitza samarretes, pilotes…equipament esportiu en general.
A més té una línea de roba de moda urbana centrada especialmente en elsadolescents.
Nike amb la compra d’altres marques esportives ha ampliat el seu poder de mercat, amb l’adquisició de grans empreses com Umbro ,Converse o Jordan.
Nike també té patrocini amb gransequips esportius com el barça, juventus, Man.City i United, selección Americana de basket entre d’altres. Gràcies a aquests acords la publicitat de Nike s’esten arreu del món, sent aixíel líder en el sector juntament amb Adidas.






Promoció.

Nike utilitza els principals mitjans de comunicació per difondre els seus productes i d’aquesta manera fer arribarels seus productes al màxim nombre posible de consumidors. En les seves campanyes publicitaries, Nike utilitza la imatge de professionals de l’esport, aprofitant la seva repercussiómediática i el seu alt nivell d’influència per promocionar els seus productes de gran qualitat. Depenent de la zona geográfica on es vulgui promocionar, la imatge de Nike canvia segons lespreferències del consumidor. Seria el cas d’anglaterra amb rooney o Neymar al Brasil.
Un altre mètode que utilitzaria Nike per promocionar els seus productes son les tanques publicitàrieso cartells situats en zones amb gran atracció turística i com hem esmentat abans, la participació de clubs amb l’aparició de publicitat de la marca en les seves instalacions.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nike
  • Nike
  • nike
  • Nike
  • Nike
  • Niko
  • nike
  • Nike

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS