ninguno

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2013
Títol: Un domingo de verano en la Grande Jatte
Autor: George Seurat
Data: 1886
Técnica: Puntillisme
Tema: Figuratiu.
Valoració Personal: És una pintura que m’ha agrada’t, ja que ésdiferent a les demes, en el sentit de la tècnica. Ha utilitzat el puntillisme, i això fa que no se’m faci tan monòtona com les pintures normals.



Nom de l’edifici: Colisseu
Autor:Estatilio Tauro
Data: 29 a. C
Lloc: Roma
Estil: Romànic
Materials: Fusta, pedra, sorra, marbre…
Sistema Constructiu: El Coliseu romà va ser potser l'obra més grandiosa de l'arquitecturaromana, i en ell es van utilitzar les més variades tècniques de construcció. Les pilastres i els arcs són de travertí col·locat sense argamassa. En les parts inferiors i en els soterranises va emprar la tova de la mateixa manera. Molts d'aquests carreus anaven subjectes amb grapes metàl·liques. Les voltes que sostenen la càvea es van fer abocant argamassa de cimentdirectament sobre cintres de fusta, una innovació que alleugeria la fàbrica.
Proporcions: L'Amfiteatre Flavio és un enorme edifici ovalat de 189 metres de llarg per 156 d'ample, i de 57 metresd'altura, amb un perímetre de l'el·líptica de 524 metres.
Valoració Personal: És un edifici que sempre m’ha cridat la atenció, per el seu tamany, les seves finestres, i tot el que amaga en elseu interior. He elegit aquest edifici ja que és un dels més famosos del món per no dir el que més, i simplement, m’ha agradat.



Títol: Estàtua de la Llibertat
Autor: FrédéricAuguste Bartholdi
Data: 18 de febrer de 1879
Tècnica:
Exempta o relleu: Coure
Tema: La llibertat i independència de Estats Units
Valoració Personal: Com el coliseu, és una escultura, quesempre m’ha cridat l’atenció. M’agrada ja que és espectacular, i és un dels grans símbols de EE.UU.




Matemàtiques













David García
3r ESO B
Curs 2013/14
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ninguno
  • Ninguno
  • Ninguno
  • Ninguno
  • Ninguno
  • Ninguno
  • Ninguno
  • Ninguno

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS