nnh43

Páginas: 2 (367 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2014
DEIXALLERIA DE CASTELLDEFELS
L'any 1998 es va inaugurar la Deixalleria de Castelldefels, dins del Programa de Deixalleries Metropolitanes. La gestiona SERSA, S.A., com a gestor local, i TERSA, coma gestor logístic que es fa càrrec del transport i de les sortides de materials i rebuigs. És un equipament de recollida de deixalles, situat al nostre municipi, on es poden portar els residusvoluminosos (runa, mobles, etc.,...) i els residus especials (piles, fluorescents, etc.). No es poden portar restes de jardineria.
La Deixalleria Mòbil de Castelldefels. Aquest equipament pretén fomentar larecollida selectiva dels residus especials que es generen a les cases, per tal de desviar el seu abocament del circuit convencional, ja que tenen un potencial contaminant força elevat. La gestió éscompetència de l'EMSHTR i de l'AMB i funciona des de principis del 2001 en diferents municipis metropolitans com el nostre poble Castelldefels. A les deixalleries s’ha d’anar amb compte amb les pilesque són molt perilloses per al medi ambient si no es controla la seva interacció amb el medi.
JOCS
Plat volador o també anomenat Frisbee
El frisbee és un disc de plàstic que pot ser de qualitatsdiverses, d’un diàmetre aproximat de 25 cm i un pes de 150 g. La seva característica principal del frisbee és el gir. El disc s’ha de llençar amb una mà i fer que planegi, girant a l’aire sobre simateix. Estaria bé que els alumnes de 1r d’ESO és situessin a una distància d’uns 20 o 30 metres i que s’anessin passant el Frisbee. Un altre joc amb el Frisbee podria ser que els alumnes llancessin elFrisbee el més lluny possible, el que més lluny arribi, òbviament guanya.
Materials que necessitarem: Frisbees


Els jocs malabars
Es tracta de desenvolupar l’habilitat de manejar amb soltesa ienginy alguns elements o materials. Podem realitzat jocs malabars amb masses, amb pilotes o pompons, amb el diàbolo, amb els ‘’pals del diable’’, xanques ... És un joc clàssic que pot semblar vell però...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS