no acabat

Páginas: 4 (968 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2014
Índex.
1. INTRODUCCIÓ
2. QUE ÉS UN LONGBOARD
3. PARTS D’UN LONGBOARD
4. MODALITATS DE LONGBOARD
5. FISICA DEL LONGBOARD
5.1 LLEIS DE NEWTON
5.2 DINÀMICA DE ROTACIÓ
5.3 RODADURA
5.4 VARIACIÓDE LA REACCIÓ DE LA TAULA EN FUNCIO DE X
5.5 ESFORÇOS DE LA TAULA
5.6 RELACIÓ ENTRE EL PES DEL LONGBOARD/+RIDER I LA FORÇA QE CAL PER MOURE’L
6. MUNTATGE DE UN LONGBOARD
7. CONCLUSIONS
8.BIBLIOGRAFIA
9. WEBGRAFIA

1. INTRODUCCIÓ
El longboard sempre ha sigut un esport que m´ha fascinat des de ben petit i a mesura que he crescut me anat aficionant a esports similars com l’skate o elstreet surfing els quals realment m’han donat un a bona base per aprendre amb el long. Però ara ja fa uns anys que vaig decidir començar amb el longbaord, al principi vaig començar amb un a taula vella queem deixava un amic. Finalment vaig decidir comprar-me una taula pròpia i aprendre. A mesura que anava aprenent a fer coses amb el long també anava augmentant la meva curiositat de perquè passavenmoltes coses les quals no entenia relacionades amb la física, com per exemple amb la rotació la qual fa el rider al derrapar amb el longboard. Per aquesta raó el meu treball estarà bastant enfocat cap ala física del longbaord.
A part de tota la física que explicaré també faré una mica de introducció al tema explicant diverses coses bàsiques com que és un longboard, les seves parts i les modalitatsque hi ha ja que crec que sense aquesta base seria complicat entendre tota la part de la física.
Per altre banda també tenia ganes de crear un longboard propi. Era una de les coses que sempre haviavolgut fer des de petit i ara que tenia la oportunitat per fer-ho volia aprofitar-ho. Per fer-ho he aconseguit la ajuda d’un amic que treballa en una distribuïdora de longbords, que em facilitaràmoltes de les coses que necessito.


3. PARTS D’UN LONGBOARD
Taula
La taula del Longboard es la part en la qual el “rider” es manté de peu. La taula del Longboard pot ser de moltes formes i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciencies Acabat
  • Compopstus Del Carboni Acabat
  • TR ACABAT
  • TREBALL L AIGUA ACABAT
  • tdr acabat DEFINITIU
  • CONTROL DE PRODUCTE ACABAT
  • Catala sele acabat
  • CAN ONS DE BRESSOL ACABAT

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS